Evet canım ben ilk haziranda fermara ve klomen kullandım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha sonra kimyasal gerçekleşti dedi doktorum bu ay da femara ve gonal f 450 kullandım yarın kontrolüm varBende pcos luyum bu ama daha hormon testi vericem daha sonra artik dr ne onerirse artik siz klomen ve femara mi kullanirken kimyasal gecirdiniz
Insallah hayirli haberlerinizi alırız ne kadarlık evlisinizEvet canım ben ilk haziranda fermara ve klomen kullandım 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha sonra kimyasal gerçekleşti dedi doktorum bu ay da femara ve gonal f 450 kullandım
Ben de 5 yıllık evliyim 2 tane düşüğüm var bu ay bende tedaviye baslayacagim nasip olursa eger suan dusuklerim arastiriyor genetik testlerimizin sonuclarini bekliyoruz ve birde bende bu pcos cıktı iste1 yıllık evliyimSiz ?
Doktorum banada trombofoli testi istedi yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması çıktı bende kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor benimdeBen de 5 yıllık evliyim 2 tane düşüğüm var bu ay bende tedaviye baslayacagim nasip olursa eger suan dusuklerim arastiriyor genetik testlerimizin sonuclarini bekliyoruz ve birde bende bu pcos cıktı iste
Doktorum banada trombofoli testi istedi yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması çıktı bende
Canım ben şehir hastanesinde yaptırdım ordaki doktor ikisinede baktı eşimdende kan aldı benden de alındı 1 ay sonra sonuç çıktıGenetik testleri icinde kromozom analizi ile trombofili paneli hepsi mi oluyor yoksa doktor hangisini uygun gorurse onu mu istiyor arkadaşim
Himm peki siz kontrol icin gittiniz mi dr.a bugun icin ..Canım ben şehir hastanesinde yaptırdım ordaki doktor ikisinede baktı eşimdende kan aldı benden de alındı 1 ay sonra sonuç çıktı
Evet canım gittim 3 yumurtam var ikisi 18 biri11 olmuş çatlatma iğnesi yapıldı bu gün bakalım hayırlısı olsun sen de tedavi başlandı mıHimm peki siz kontrol icin gittiniz mi dr.a bugun icin ..
Tez zamanda hayirlisi ile bi bebişiniz olur insallah bEvet canım gittim 3 yumurtam var ikisi 18 biri11 olmuş çatlatma iğnesi yapıldı bu gün bakalım hayırlısı olsun sen de tedavi başlandı mı
Aslında benide korkutuyor birde kafama çok takıyorum onun etkiside çok tabi hayırlısı olsun. Bakalım en kısa zamanda hayırla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahTez zamanda hayirlisi ile bi bebişiniz olur insallah bben iste genetik sonuclarimi bekliyorum birde adet olmayi hormon tahlili vericem açikcasi bu pcos beni korkutuyor
Coookk amiiiiinnAslında benide korkutuyor birde kafama çok takıyorum onun etkiside çok tabi hayırlısı olsun. Bakalım en kısa zamanda hayırla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah
Sen pcos ama hamile kalamam diye düşünme kesinlikle dedi birde senin orta derecede demişti ama ben çok stres yapıyorum oda büyük etki tabiCoookk amiiiiinnsizin dr unuz ne diyor pcos icin?
Evet canim bende öyle cook takıyorumm kafama hepten bir karamsarlık var benimle birlikte evlenenler 2. Cocugunu dogum yaptiSen pcos ama hamile kalamam diye düşünme kesinlikle dedi birde senin orta derecede demişti ama ben çok stres yapıyorum oda büyük etki tabi
Karamsarlık olmasın benim içim hep rahat o konuda olacak ama zor olacak bizimki biraz o kadarEvet canim bende öyle cook takıyorumm kafama hepten bir karamsarlık var benimle birlikte evlenenler 2. Cocugunu dogum yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?