Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda net sonuç alırsın

Tşk ederim ben bişey olur diye gitmemiştim hamile kalamam diye boşuna acı çekmişim yarın gidip yapacam şuan gebelik yok inşallah olur artık bekliyorum

Kanda net sonuç alırsın
Canim burda öyle kan testi falan istege göre yapmazlarki Almanyadayim muayeneye bile 10 gün gecince aliyolar o yüzden buraya yazdim ben simdi gecen ay 24. Günde oldum bugün 27. Gün günüm gecmis mi oluyo ? Yoksa bu gün gecme olayi yumurtlamadan sonraki 14 günü gecincemi ? Adetlerim karistigi icin kafamda iyice karisti oglumdada öyle günüm gecmedi adet günüme 2 gün kala ögrenmistim

Ozaman alırsın canm sonuç

Yakşamlar arkadaşlar bi şey soracam aranızda bu ilacı kulanan varmı femara kulanıpta hamile kalan varmi eğer ise yarıyorsa doktoruma soyliyim bana bundan yazsın
Canm öncelikle öyle direk kafana göre ilaçla falan olmaz bildiğin sıkıntı varmı eşinde veya sende ?
Ona göre doğal bi kaç bişey tavsiye ediyim dene zararı olmayan şeyler yoksa dr. Görüşmen yapman gerekenleri anlatıyım sana..

Evet gitim bi sorun yok dedi sadece yumurtalarım biraz zayıf dedi tedavi verdi komen kulandım yumurtalarımdan biri güzel dedi catlatma iğnesi verdi vuruldum ama yine işe yaramadı olmadı
Üstüne bida gitmedin mi ona göre doz ayarlar veya başka bişeye bakardı neden döllenme olmadığına dair..

Canm öncelikle öyle direk ilaçla falan olmaz bildiğin sıkıntı varmı eşinde veya sende ?
Ona göre doğal bi kaç bişey tavsiye ediyim dene zararı olmayan şeyler yoksa dr. Görüşmen yapman gerekenleri
Bi sıkıntım yok ne benim ne de eşinin sadece benim biraz yumurtalarım zayıf o kadar

Merhaba canm hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..
BAT nedir ?
Ve şunuda unutmaki stres en büyük etken biliyorum elde değil ama stres yaptığın zaman olmaz.
Eşinde sende bi sıkıntı varmı ?

Ovulasyonu bırakmana gerek yok bu ay da deneyebilirsin ama yapma şekline dikkat et kaçırma veya yanlış bilgi alma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…