Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay çok belli ya vallahi güzel bir beta seni bekliyor p.tesi inşaallah hep böyle güzel devam etsin
Allah razi olsun canim insallah koyulasarak devam eder guzel sonuc alirizonemli olan kan ve artmasi vs vs inslalah o gunlerinde goruruz sen nasil oldun daha iyisin demi

Ben de geceleri sürekli uyanıyorum ve tuvalete gidiyorum ama heyecandan mıdır nedir uyuyamıyorum İnş tutmuştur canım sağol
He ben de uyuyamiyorum hala aksam 7 gibi nasıl tatlı bir uyku bastırıyor zorluyorum 10 11 gibi yatıyorum sonra sabah 7 8 ayaktayım normalde asla kalkamam

Inşaallah bulaşmamıştır ya iyi düşünelim iyi olsun
Sen nasılsın ilaçlar iyi geldi mi?
Hepimizin başına gelecek o da senin transferden once olması iyi oldu. Ilaç kullanabildin en azından transfer ertelendi ama. Gebeyken yakalansan Allah korusun. Sonucları ne olurdu hiç bilemiyoruz.

O ağrılar ne güzel Bize bebişin sinyallerini veriyor. İnş sağlıkla devam eder canm sağol bilgi için

Inşaallah bulaşmamıştır ya iyi düşünelim iyi olsun
Kuzu covit belirtiler nelerdi? Önceden koronadan korkmazdm sanki hiç bulasmycakms gibi.. Ama şimdi önceden bilsem iyi olcak gibi. Bugün cok halsizdim bide burnum tıkalı arada bi akiyor ateşim yok koku da alıyorum. İnsan covit olduğunu nasıl anlamalı? Senin durumun nasıl daha iyisin inşallah?

Evt 25 kasımda oldum ayin 6 si dedi pazara denk geliyo hemde yasak var 7 sinde veririm inslalahdayanirim ya sonra katlanacakmi az vs diye cok kafaya takarim o yuzden beklicem insalalh
Bende 25 kasımda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu çok heyecanlıyım gebelik testi yapsam çıkar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…