- 3 Kasım 2017
- 4.599
- 7.872
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.341
Idrar testi yapmayi düsünmüyor musun canimIlki de doldurulmuştu buda dondurulmuş bakalm c.tesi test günün bekliyorum
Allah razi olsun canim insallah koyulasarak devam eder guzel sonuc alirizAy çok belli ya vallahi güzel bir beta seni bekliyor p.tesiinşaallah hep böyle güzel devam etsin
Inşaallah bulaşmamıştır ya iyi düşünelim iyi olsunArtık çok geçbulaşmıştır o annemin dibinde oturdum 3 gün ameliyata girecek diye.
He ben de uyuyamiyorum hala aksam 7 gibi nasıl tatlı bir uyku bastırıyor zorluyorum 10 11 gibi yatıyorum sonra sabah 7 8 ayaktayımBen de geceleri sürekli uyanıyorum ve tuvalete gidiyorum ama heyecandan mıdır nedir uyuyamıyorumİnş tutmuştur canım sağol
Sen nasılsın ilaçlar iyi geldi mi?Inşaallah bulaşmamıştır ya iyi düşünelim iyi olsun
O ağrılar ne güzelYok kuzu memelerden hic ihtimal vermedim çünkü yaklaşık 6 aydır sürekli bir ağrım vardı. Gecen aynanin önünden gecerken gözüm takıldı baktım ki büyümüş açtım ucunda koyuluk varmi diye o yoktu ama ucu da şişmişti bide mavi damar gözüme çarptı iştebende 3. Günün gecesinde belime bi ağrı girdi canım. 4. Gün sabah uyandığımda da sanci girdi gün içinde sanci oldu. 5. Gün hem sanci hem bel ağrısı oldu sonra iflak olmadım zaten adet sancisi ve bel ağrısı devam
Kuzu covit belirtiler nelerdi? Önceden koronadan korkmazdm sanki hiç bulasmycakms gibi.. Ama şimdi önceden bilsem iyi olcak gibi. Bugün cok halsizdim bide burnum tıkalı arada bi akiyor ateşim yok koku da alıyorum. İnsan covit olduğunu nasıl anlamalı? Senin durumun nasıl daha iyisin inşallah?Inşaallah bulaşmamıştır ya iyi düşünelim iyi olsun
Ben de hep deliksiz uyurdummm. Artık sürekli uyanıyorum bu böyle mi devam edecek acabaHe ben de uyuyamiyorum hala aksam 7 gibi nasıl tatlı bir uyku bastırıyor zorluyorum 10 11 gibi yatıyorum sonra sabah 7 8 ayaktayımnormalde asla kalkamam
Senin 5. Gün embriyon dimi canım.? Yarın sabah test yapcanmi?O ağrılar ne güzelBize bebişin sinyallerini veriyor. İnş sağlıkla devam eder canm sağol bilgi için
Suanda adet sancisi ve Bel agrisi bende de var bugün basladi ama benimki gercekten adet yüzünden de olabilirO ağrılar ne güzelBize bebişin sinyallerini veriyor. İnş sağlıkla devam eder canm sağol bilgi için
Gebeliğin ilk aylarında çok uyuruz da son aylarda artık uyunmaz. Daha da kaç sene sonra deliksiz uyku görürüz bilmiyorumBen de hep deliksiz uyurdummm. Artık sürekli uyanıyorum bu böyle mi devam edecek acaba
Evet canım 5. Gün bu Cumartesi transfer oldum ayın 28i sence yarın test yapsam mı? Çıkabilir mi 4. Gün oluyorSenin 5. Gün embriyon dimi canım.? Yarın sabah test yapcanmi?
Bende 25 kasımda transfer oldum 5. Gün embriyosuydu çok heyecanlıyım gebelik testi yapsam çıkar mı kiEvt 25 kasımda oldum ayin 6 si dedi pazara denk geliyo hemde yasak var 7 sinde veririm inslalahdayanirim ya sonra katlanacakmi az vs diye cok kafaya takarim o yuzden beklicem insalalh
Ya daha kullanışlı diye şey etmiştikahaha tamm cnm alın sürgüye karşısınız demek
Dördüncü çıkıyormu ki hemen benimde beşinci gün embriyosu test yapsam çıkar mı acabaEvet canım 5. Gün bu Cumartesi transfer oldum ayın 28i sence yarın test yapsam mı? Çıkabilir mi 4. Gün oluyor
Inşaallah aşkım bekliyorum bakalımBen yarın 6.haftama giricem sanırım 8 kasım transfer iğneleri hemen kesmeyin bence doktor
amin koficim inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler hepimizin yavruları darısı sana inşallah
Canım sen bugün hiç test yaptın mı? Yarın kaçıncı günün olacakSuanda adet sancisi ve Bel agrisi bende de var bugün basladi ama benimki gercekten adet yüzünden de olabilir
Gebeliğin ilk aylarında çok uyuruz da son aylarda artık uyunmaz. Daha da kaç sene sonra deliksiz uyku görürüz bilmiyorum
Kuzum bence erken yapma. Cikmaz çünkü boşuna kafanı takmaEvet canım 5. Gün bu Cumartesi transfer oldum ayın 28i sence yarın test yapsam mı? Çıkabilir mi 4. Gün oluyor
Sen hangi günündesin? Burda sanki 1 arkadaşın 4. Gün silik çıkmıştıDördüncü çıkıyormu ki hemen benimde beşinci gün embriyosu test yapsam çıkar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?