- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.301
Amin canım cümlemize inşallahAmin canim olur merak etme bu kadarina sukur rabbim insallah kalp atisinida duydurur sonra doğum hayirlisiyla insallah bizlerin her an korkusu bitmiyor
Tam olarak bunu bende soracaktım ama o kadar çok şey sordum ki utandığım için sesimi çıkarmıyordumBu karın guruldaması nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı, aç ta olsam tokta olsam hep gurulduyor
Ay niye utaniyorsun canim sie ne istersen burasi bunun icin zaten bildiklerimizi tecrübelerimizi paylasabilelim diyeTam olarak bunu bende soracaktım ama o kadar çok şey sordum ki utandığım için sesimi çıkarmıyordumaynı bende de var
Ay niye utaniyorsun canim sie ne istersen burasi bunun icin zaten bildiklerimizi tecrübelerimizi paylasabilelim diyehatirlamiyorum canim ama gaz olusuyordur o yüzden olabilir belki
Bugun ayin biri canim 5.gun yaptigimda ayin 30 undan hic yoktu iste bugun aralik 1yaptigimda belli belirsiz cok silik cikti bak bakalim bu sekilde cikti cok silik gorunuyo amaNe diyosun yaaaaaşkım Inşaallah koyulaşsın gün gün 5. Gün testi yapmis oluyosun. Transfer gününü sayma. 26,27,28,29,30. 5 gün. Yani 5. Gün yapmışsın testi ama sabah. Dolu dolu 4 gün. Bugün dolu dolu 5 gün bitmiş. Beta yüksek çıkıcak demek ki
Ay ne bileyim ya inan dun hic belli olmazkan bugun az birsey belli olmasina herhalde inanamiyorum 2 gun sonra tekrarlicam bakalmCanim o belli belirsiz degil ki baya belli bi cizgi
Bak buda az kuruyuncaBugun ayin biri canim 5.gun yaptigimda ayin 30 undan hic yoktu iste bugun aralik 1yaptigimda belli belirsiz cok silik cikti bak bakalim bu sekilde cikti cok silik gorunuyo amainslalah devami gelir
Artık çok geçHoşgeldin karantinaya canımgeçmiş olsun. Annen çabuk toparlanır inşaallah. Sana da bulaşmamıştır inşaallah
25 kasımda transfer olmamis miydin 12 gün beklenir mi yaInslalah negatif cikar hayirlisi olsun bakalim canim yaparim 2 gun sonra tekrar ilk idrarla test gunum daha 7 aralik
Bunda gözüküyor tatlım gebesin diyorBak buda az kuruyunca
Evt 25 kasımda oldum ayin 6 si dedi pazara denk geliyo hemde yasak var 7 sinde veririm inslalah25 kasımda transfer olmamis miydin 12 gün beklenir mi yadaha bugün benim 10.günüm gidip dün kan verdim
Ay insallah canim burda bi 20 dk falan olmustu ama baya kuruduBunda gözüküyor tatlım gebesin diyor
Oo bayağı belli canım hadi gözün aydınBak buda az kuruyunca
ahaha tamm cnm alın sürgüye karşısınız demekEvet hasta bezi alcaktık ne var ki
Kızlar estrofem e yumurta toplamadan önce mi başladınız benim doktorum sabah 2 akşam 2 verdi toplam 2 yumurta var 10milim olmuşlar haftaya opu planlıyorAcıbadem Maslak'ta Bülent Tıraş'la tedavi oldum ben de.
Bende senin gibi 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldum cumartesi günü bekliyorum sabırsızlık vw Korku ileEvet canım idrar testiydi. 5. Gün embriyosuydu canım 2 adet
Inslalah canim 2 gun sonra daha da koyulasir insallahOo bayağı belli canım hadi gözün aydın
Yok ben transfere hazirlikla basladim adetin 3.gunu ama benimki donmustu seninki taze olacaksa farklidirKızlar estrofem e yumurta toplamadan önce mi başladınız benim doktorum sabah 2 akşam 2 verdi toplam 2 yumurta var 10milim olmuşlar haftaya opu planlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?