- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.941
Benimde ayaklarım buz gibi oluyordu ama bence fazla hareket etmediğimizdenTransfer sonrası üşüme yaşayan var mı arkadaşlar? Sanki bi ara biriniz yazmıştınız ama emin değişim bugün 3. Günüm 2 gündür ara ara üşüme giriyor buz kesiyor elim ayağım
Ah ya çok geçmiş olsun,sen sağlıklı ol da gerisi kolayBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Demi ben de öyle düşündümBenimde ayaklarım buz gibi oluyordu ama bence fazla hareket etmediğimizden
Inşallah içimi rahatlattın. Çıkarsa kalp atışını duyana kadar söylemeyi düşünmüyordum ama ameliyata girene kadar öğrenirsem söylerim. Moral olur birazdur hemen üzülme bebeğini düşün . o gün gelince testin pozitif çıkarsa söylersin hamile olduğunu.. Allah büyük Onun zamanlaması o kadar muhteşem ki karşına bir kolaylık elbet çıkarır
İnşAllah canım29 yasinda ilk transferimi oldum simdi 37 yasindayim hala tedavi olup umitle bekliyorumne umidini kaybet ne de pes et.. benim niyetim ins kendi bebegim olur, pesinden de evlatlik almak istiyorum. ins o guzel, muhtesem duygulari yasariz
Çok üzüldümAynı durumdayız üzülme benim 7. Denemem
Etkilenme canim
Lekem vardi birden bir kanama basladim asiri cok dustu bebekler
Insallah canim tek transfermiBen 5 inde gideceğim canım tek aynen çok şükür Allah burda isteyrn herkese yaşatsın bunu
Benim 10. Günüm ama hala ayaklarım buz gibiTransfer sonrası üşüme yaşayan var mı arkadaşlar? Sanki bi ara biriniz yazmıştınız ama emin değişim bugün 3. Günüm 2 gündür ara ara üşüme giriyor buz kesiyor elim ayağım
Hep oldu mu canımBenim 10. Günüm ama hala ayaklarım buz gibi
Canım ben seni hatırlıyorum sanki bi topikten yaa?? 2017de deneme yapmış mıydınAynı durumdayız üzülme benim 7. Denemem
Evet hep oldu son zamanlarda da ateş basıyor ama ayaklarım hala soğukHep oldu mu canım
Anladım canım hayırlara vesile olsun.. ben hiç hatırlamıyorum daha öncekinde ne yaşamıştım. Sen hala tutuyorsun kendini demi test yapmamak için? Kaçıncı gündeydinEvet hep oldu son zamanlarda da ateş basıyor ama ayaklarım hala soğuk
Canım sende yurtdisinda prp arastirsana, bi de esin ve sen vitamin alın benceNormalde nasıl besleniyorsun canım? Ben bununla alakalı olabilceğini düşünüyorum. Çünkü ben de eşim de son aylarda çok kötü sağlıksız besleniyoruz..
Çok teşekkür ederim canımCok iyi fiyat canım ben baya pahalıya yaptrmıştım
Yazmışssın 10. Gün diye hala soruyorum kafa kalmadı kiAnladım canım hayırlara vesile olsun.. ben hiç hatırlamıyorum daha öncekinde ne yaşamıştım. Sen hala tutuyorsun kendini demi test yapmamak için? Kaçıncı gündeydin
Yarın 11.günüm doktor test yapmamı söyledi yarın yapacağım.Anladım canım hayırlara vesile olsun.. ben hiç hatırlamıyorum daha öncekinde ne yaşamıştım. Sen hala tutuyorsun kendini demi test yapmamak için? Kaçıncı gündeydin
Prp ne oluyor ki canım ben pekCanım sende yurtdisinda prp arastirsana, bi de esin ve sen vitamin alın bence
Çok teşekkür ederim canım
Anladımm canım inşallah kötü bişey değildir bence de yap canım. Şey kaçıncı gün embriyosuyduYarın 11.günüm doktor test yapmamı söyledi yarın yapacağım.Ama lekelenmem olduğu için korkuyorum
3. Gün embriyosu çift transferAnladımm canım inşallah kötü bişey değildir bence de yap canım. Şey kaçıncı gün embriyosuydu
Anladım canım haydi bismillaaah çıkar yarınn kesinn böylee 2 taaaneee kıpkırmııızııı3. Gün embriyosu çift transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?