- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.921
Insallah canim ozaman seninde 7 sinde dimiAyy ben de gördüm çok şükür canım 10 gün sonra da kalbi inşallah
Ay inanmıyorum çok geçmiş olsun canımBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Doğru söylemişsin canım hamilelik belli bir aşamaya gelene kadar tüp bebekten bahsediyorum, o zaman kadar dikkat sonrasında sıkıntı olmuyor. Normal gebelikte hele hiç bir sıkıntı olmamıştı benim ben gayet normal her türlü şeyi yapıyordum aşırı ağır kaldırmak dışında 14 kiloluk kızım hariçCanım çok geçmiş olsun, yavaş yavaş bakarsın annene, burda küçük çocuğu olup ikinciyi tüp bebek yapan arkadaşlar var, diğer çocuklarına bakmak zorundalar ama sıkıntı da çekmediler tüp bebek yaptırırken, bebek tutunuyorsa tutunur zaten, doktorum da demişti öyle kolay değil zorlamayla düşük yapmak, Allah korusun kendini çok yıpratmadan üstesinden gelirsin canım umarım
Demek o yüzden baya kötü hissetmişsin kendini canım, çok geçmiş olsun inşallah rahat atalarabilirsin bir an evvelBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Ben 5 inde gideceğim canım tek aynen çok şükür Allah burda isteyrn herkese yaşatsın bunuInsallah canim ozaman seninde 7 sinde dimi
Cok guzek bisey senin tekmiydi
Geçmiş olsun canım, gerçekten darısı gebelik testine, sendeki bu pozitiflikle transferin de tutar inşallah merak etmeBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
Çok Geçmiş olsun canım, ağrın var mıydı,nnerden anladın düşük olduğunu, ben de 5 haftalığa yakın düşük yaptım,bende direk açık renk kanama ve karın ağrısı olduKizlar 5+2 de dusuk yaptim benlekelenmelerim hayra alamet degilmis
Ahh canımm ne denir bilmiyorum, allah tez zamanda sağlıkla inşallah bir gebelik nasip etsinKizlar 5+2 de dusuk yaptim benlekelenmelerim hayra alamet degilmis
Çok üzüldümm ben de 5+2 deyim şuan çok etkilendim nasıldı belirtiler. Allah yardımcın olsun canımKizlar 5+2 de dusuk yaptim benlekelenmelerim hayra alamet degilmis
Ya kofi hem üzüldümBenim de transfer iptalcovid testim pozitif çıktı. Darısı gebelik testinin başına
saftirik çok ben şaşırmıyorum bunlaraYoruma kapalı bir konu. Ayıp etmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım geç olsun güç olmasın
Aminnn canim benimAhh canımm ne denir bilmiyorum, allah tez zamanda sağlıkla inşallah bir gebelik nasip etsinallah sabır güç versin
Etkilenme canimÇok üzüldümm ben de 5+2 deyim şuan çok etkilendim nasıldı belirtiler. Allah yardımcın olsun canım
Agrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk olduÇok Geçmiş olsun canım, ağrın var mıydı,nnerden anladın düşük olduğunu, ben de 5 haftalığa yakın düşük yaptım,bende direk açık renk kanama ve karın ağrısı oldu
Canım çok geçmiş olsun yaa tabi önemli olan senin sağlığın nasıl olsa bebisler hazır bekliyor
Çok geçmiş olsun üzüldümAgrim dun vardi bacagima vuruyodu bugun kanama basladi doktora gittik keseyi gordu ama bi saat sonra dusuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?