Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kanamam yok ama aralıklarla gelen kramp gibi kasık ağrım var aklıma geliyor sürekli ya öyle bir durum varsa diye

Sorun var mı yok mu inan bilmiyorum canım kasık ağrım var ateş basması var

Çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun ama böyle zamanda zor o yüzden söyle annene istersen durumu

Önceki ameliyatı cok zor geçmişti ondan korkuyorum. Yatırıp kaldırmak gerekiyor bu halimle ne yapacam hic bilmiyorum

Eski sağlığına kavuşmasını biz de beklemiyoruz aslında ama yürüyüp konuşabilsin, yemek yesin yeter. Kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor zaten inat elini hiçbir seye süreceğini düşünmüyorum o yuzden zaten bu kadar korkuyorum.

Çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun ama böyle zamanda zor o yüzden söyle annene istersen durumu
Ne bileyim söylesem de değişecek bir şey olacakmış gibi hissetmiyorum. Kardeşim daha kendi arkasını toplayamiyor kadını nasıl bakacak diyorum. Ben tek başıma asla yapamam bi sefer napicam gercekten bilmiyorum

Ne bileyim söylesem de değişecek bir şey olacakmış gibi hissetmiyorum. Kardeşim daha kendi arkasını toplayamiyor kadını nasıl bakacak diyorum. Ben tek başıma asla yapamam bi sefer napicam gercekten bilmiyorum

gebeliğin ne zamaan belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…