Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben dış gebelik geçirdim canım. Öncelikle transferin 7. Günü değerim 3 çıkmıştı yani sağlıksız olduğu belliydi kimyasal diye düşündüm ama değerim artmaya devam etti. Bu süreçte sürekli kanamam. Ama öyle kasık agrilarim falan olmadı asiri. Hafif adet ağrısı gibi oluyordu. Fazla kasık ağrısı değer çok yükselince ve kese tüpte büyünce olabilir. Biz tüp bebek yaptırdığımız icjn takibiniz sıkı oluyor büyümeden mudahele ediliyor. Ben aslında çok belirti yaşamadım çok küçüktü benim ki sol tupumde de kese görüldü.
Kanamam yok ama aralıklarla gelen kramp gibi kasık ağrım var aklıma geliyor sürekli ya öyle bir durum varsa diye

Hayırdır canımm sorun mu var. Valla benim önceki gebeliğim sağlıksız dı kese geç oluştu oyüzden oluşmadan dış gebelikten şüphelendiler karın içinde sıvı varmı ona baktılar die hatırlıyorum
Sorun var mı yok mu inan bilmiyorum canım kasık ağrım var ateş basması var

Kızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar 😟
Çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun :( ama böyle zamanda zor o yüzden söyle annene istersen durumu

Canım merak etme. Haftaya kadar belli olur inşallah senin gebelik. Hem moral olur herkese. Allah şifa versin 🙏 iyiki farkedildi. Hemen mudahale ederler. Bnim annemin beyninde de damar yumugi vardı. Seni iyi anlarım.
Allah yardımcınız olsun 🙏
Önceki ameliyatı cok zor geçmişti ondan korkuyorum. Yatırıp kaldırmak gerekiyor bu halimle ne yapacam hic bilmiyorum

çok çok geçmiş olsun canım . benim de alzehımer hastası bir annem var ve onunla ilgilenmek zorunda olan biri olarak şunu söyleyebilirim eğer sana yardımcı olabilecek kardeş ,baba, abi, abla, yakın akraba kim varsa onlardan da destek almalısın bu şekilde hem kendinle hem de anneciğinle ilgilenebilirsin. ben bu süreci bu şekilde atlatıyorum . tabi ki annemin hastalığı ömür boyu bakım isteyen bir hastalık . inş.annen ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşur
Eski sağlığına kavuşmasını biz de beklemiyoruz aslında ama yürüyüp konuşabilsin, yemek yesin yeter. Kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor zaten inat elini hiçbir seye süreceğini düşünmüyorum o yuzden zaten bu kadar korkuyorum.

Çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun :KK43: ama böyle zamanda zor o yüzden söyle annene istersen durumu
Ne bileyim söylesem de değişecek bir şey olacakmış gibi hissetmiyorum. Kardeşim daha kendi arkasını toplayamiyor kadını nasıl bakacak diyorum. Ben tek başıma asla yapamam bi sefer napicam gercekten bilmiyorum😔

Çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun :KK43: ama böyle zamanda zor o yüzden söyle annene istersen durumu
Ne bileyim söylesem de değişecek bir şey olacakmış gibi hissetmiyorum. Kardeşim daha kendi arkasını toplayamiyor kadını nasıl bakacak diyorum. Ben tek başıma asla yapamam bi sefer napicam gercekten bilmiyorum😔

Eski sağlığına kavuşmasını biz de beklemiyoruz aslında ama yürüyüp konuşabilsin, yemek yesin yeter. Kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor zaten inat elini hiçbir seye süreceğini düşünmüyorum o yuzden zaten bu kadar korkuyorum.
gebeliğin ne zamaan belli olacak

Back