- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.861
Canım ilk toplarlar yumurtaları dınlenmeye alırlar dısını temızlıyorlar 3 saat falan sonra döllenmeye bırakırlar o akşam döllenme olur spermler ölmez onlar saklıyo uygun koşullarda. İyi canım 7 tane neden kotu olsun amh a cok takılma en onemli faktor yaş, amh ile yumurta sayısı uyusmadgı durum cok oluyo ayrıca kalite amh baglı degıl doktorlar bıle kalitesının nasıl cıkacagını kestıremıyo yumurtaları toplamadan. Döllenme sayısı en onemlisi
Bunu bende kullanıyorum.kahverengi lekelenmem devam etttiği için merkezi aradım bana 5günde 1 yapılan iğne verdiler.
proluton depot
İnşallah canım:) temizlemiştir o zaman benim embryologumun videoları var youtube da orda izlemiştim bende.
28 yasındayım . eş sebebli gitmiştik biz . ama benden de harikalar cıkmadı diye üzüldüm.
hersey nasip kısmet inş ikimizin parçları bir araya gelince iyi olurlar
Yok cidden vr.bizimde bi tanıdıgın gelini.safça biraz şiddetli karın ağrısıyla gitmişler hastaneye hamile oldugundan haberi yokmus.kadında kilolu olnca kimsede frketmemiş.günü bile geçmiş bebeğin karnında.biz baya şok olmuştuk.ama maalesef gerçekBen bunlara inanmıyorum ya şehir efsanesikoca çocuk karnında tepişirken nasil hissetmez insan? Ablam hamileydi 8 9 aylık. Karnını açıp gösteriyodu. Yeğenim öyle bi ittiriyodu ki, sanki karnı parçalanacak çıkıcak içeriden. 9. Ay millet uyuyamiyo rahatsiz oluyo bebekten. Hayırdır bu karnım agriyo ayağına doğuranlar?
Eşinin sperm hareketi 0 di.eşinizde ne vardı eöbryonun bes e gitmemesi sebebini sperm kalitesi olarak görüyorlar
Allah razi olsun hepimizin inşaallah kucakladı hayırlı bir şekilde dolarHerşey gönlünce olsun canım rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Geçmiş olsun canım ama zor böle annene olsun söleKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar
Canım merak etme. Haftaya kadar belli olur inşallah senin gebelik. Hem moral olur herkese. Allah şifa versinKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar
çok çok geçmiş olsun canım . benim de alzehımer hastası bir annem var ve onunla ilgilenmek zorunda olan biri olarak şunu söyleyebilirim eğer sana yardımcı olabilecek kardeş ,baba, abi, abla, yakın akraba kim varsa onlardan da destek almalısın bu şekilde hem kendinle hem de anneciğinle ilgilenebilirsin. ben bu süreci bu şekilde atlatıyorum . tabi ki annemin hastalığı ömür boyu bakım isteyen bir hastalık . inş.annen ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşurKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar
Canım Allah yar ve yardimciniz olsun inşaallahKızlar annemin beyninde tümör vardı 10 yıl önce ameliyat olmuştu. Bugün doktor kontrolune gitti tümorü büyümüş haftaya tekrar ameliyat olacakmış. Naparım bu süreçte nasıl destek olurum ona? Tüp bebeği de bilmiyorlar
Benimde kasık ağrım ayrıca menopoza girmiş gibi aşırı derecede sıcak basmam var özellikle harekete halindeykenKızlar benim bel ağrım çok Fazla adet olucağım galiba
Gözün aydın canım, inşallah güzelde ilerler. Hadi 2 gün sonrayı bekliyoruz güzel haberlerleElhamdülillah çok şükür rabbime
Sen kaçıncı gün yaptin canim testi.İçim rahatladı gerçektenBen normal gebelik testiyle yaptım zaten. Acaba adet tarihi geçtikten sonra ya da 12. Gün falan olunca normal gebelik testinde de çıkar mı?
Teşekkür ederim canım inşallahGözün aydın canım, inşallah güzelde ilerler. Hadi 2 gün sonrayı bekliyoruz güzel haberlerle
Ben dış gebelik geçirdim canım. Öncelikle transferin 7. Günü değerim 3 çıkmıştı yani sağlıksız olduğu belliydi kimyasal diye düşündüm ama değerim artmaya devam etti. Bu süreçte sürekli kanamam. Ama öyle kasık agrilarim falan olmadı asiri. Hafif adet ağrısı gibi oluyordu. Fazla kasık ağrısı değer çok yükselince ve kese tüpte büyünce olabilir. Biz tüp bebek yaptırdığımız icjn takibiniz sıkı oluyor büyümeden mudahele ediliyor. Ben aslında çok belirti yaşamadım çok küçüktü benim ki sol tupumde de kese görüldü.Kızlar aranız da dış gebelik geçiren varmıydı varsa belirtileriniz nelerdi
Git sen de yap canim yap. Sonra da yaz buraya. Kizlar erken mi yaptim acaba? Ilaci birakayim mi? Bekliyim mi? Falan filan inter milansen şeytani dinleme kardeşlerini dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?