Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

:) temizlemiştir o zaman benim embryologumun videoları var youtube da orda izlemiştim bende.
28 yasındayım . eş sebebli gitmiştik biz . ama benden de harikalar cıkmadı diye üzüldüm.
hersey nasip kısmet inş ikimizin parçları bir araya gelince iyi olurlar

İnşallah canım

Yok cidden vr.bizimde bi tanıdıgın gelini.safça biraz şiddetli karın ağrısıyla gitmişler hastaneye hamile oldugundan haberi yokmus.kadında kilolu olnca kimsede frketmemiş.günü bile geçmiş bebeğin karnında.biz baya şok olmuştuk.ama maalesef gerçek

Canım merak etme. Haftaya kadar belli olur inşallah senin gebelik. Hem moral olur herkese. Allah şifa versin iyiki farkedildi. Hemen mudahale ederler. Bnim annemin beyninde de damar yumugi vardı. Seni iyi anlarım.
Allah yardımcınız olsun

çok çok geçmiş olsun canım . benim de alzehımer hastası bir annem var ve onunla ilgilenmek zorunda olan biri olarak şunu söyleyebilirim eğer sana yardımcı olabilecek kardeş ,baba, abi, abla, yakın akraba kim varsa onlardan da destek almalısın bu şekilde hem kendinle hem de anneciğinle ilgilenebilirsin. ben bu süreci bu şekilde atlatıyorum . tabi ki annemin hastalığı ömür boyu bakım isteyen bir hastalık . inş.annen ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşur

Canım Allah yar ve yardimciniz olsun inşaallah
Dur bakalım belli olsun gebelik ona göre söylersin.
Şimdi bu tedavi zamanı annen seni yormak istemez öğrenirse kendine dert eder.
Allaha güven saril

Kızlar aranız da dış gebelik geçiren varmıydı varsa belirtileriniz nelerdi
Ben dış gebelik geçirdim canım. Öncelikle transferin 7. Günü değerim 3 çıkmıştı yani sağlıksız olduğu belliydi kimyasal diye düşündüm ama değerim artmaya devam etti. Bu süreçte sürekli kanamam. Ama öyle kasık agrilarim falan olmadı asiri. Hafif adet ağrısı gibi oluyordu. Fazla kasık ağrısı değer çok yükselince ve kese tüpte büyünce olabilir. Biz tüp bebek yaptırdığımız icjn takibiniz sıkı oluyor büyümeden mudahele ediliyor. Ben aslında çok belirti yaşamadım çok küçüktü benim ki sol tupumde de kese görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…