- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.841
Kesinlikle öyle canım.. yani orda kalmam gerekir uzun süre o da biraz zor canım..Bence yurt dışının sağlık sistemi buradan daha berbat. Burada yaptırma imkanın varmıydı canım
Ay sag ol canım cevap içinCok iyi fiyat canım ben baya pahalıya yaptrmıştım
Anlıyorm canım rabbim ol dedikten sonra oluyor inşallah seninde olacak hakkında hayrılısı olsunKesinlikle öyle canım.. yani orda kalmam gerekir uzun süre o da biraz zor canım..
İnşallah canım aminn hamilelerin duası kabul olurmuşAnlıyorm canım rabbim ol dedikten sonra oluyor inşallah seninde olacak hakkında hayrılısı olsun
eşinizde ne vardı eöbryonun bes e gitmemesi sebebini sperm kalitesi olarak görüyorlarBenim yumurta kalitem çok iyi değilmiş.
Aslında saglik problemim yoktu erkek infertilitesi olarak tüp bebek yaptırdık.
Fakat yumurta toplanınca hücresiyle alakalı orta kalite dediler.
9 yumurtadan sadece 5 tanesi dollendi.
Hepsi 3.gun embriyosu
2 tane transfer edildi
Emriyolog biri 8 hücreli biri 6 hücreli dedi.
3.gun emriyolarinda 8 hücreli olması yeterli dedi.
6 hücreli olan orta kalite dedi.
8 olan güzel dedi.
Çok uzattım biliyorum dünden beri toparlanamiyorum
erken gebelik testi diye birşey aldım, predictor markanın ona baktım. ama benim 11.gündü. siz erken yapmıssınızNormal gebelik testi mi yaptınız? Yoksa erken gebelik testi mi? Benim 17 kasımda 3. Gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Günüm ama bu sabah normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı
suanda hala devam eden kahverengi lekelenmem var.Kanama oldu mu canım sende? Benım tek taraflı agrıdı daha cok sag kasıgım sonra ortadada oldu adet agrısı gbi
Senin için yazmıştım alıntı elemeyi unuttumsuanda hala devam eden kahverengi lekelenmem var.
Kullaniyorum halen dun transfer oldum bende yakmiyor gonal f e benziyor vurmadan once elinizde biraz isitin birde igneyi batirdiktan sonra cok yavas yavas itin sıvıyı bittikten sonra da bi 5 e kadar sayin oyle direk cikarin igneyiKızlar bişey sorucam bgn randevumuz vardı Allaha şükür bi aksilik yokmus transfer günümüz kesinleşti de doktorumuz prolutex die iğne yazdı göbekten yada koldan olucakmışım da yakıyormu o iğne bi kullananlar yazabilirmi merak ettimde
Canım ilk toplarlar yumurtaları dınlenmeye alırlar dısını temızlıyorlar 3 saat falan sonra döllenmeye bırakırlar o akşam döllenme olur spermler ölmez onlar saklıyo uygun koşullarda. İyi canım 7 tane neden kotu olsun amh a cok takılma en onemli faktor yaş, amh ile yumurta sayısı uyusmadgı durum cok oluyo ayrıca kalite amh baglı degıl doktorlar bıle kalitesının nasıl cıkacagını kestıremıyo yumurtaları toplamadan. Döllenme sayısı en onemlisiembryolog bence onlar da döllemiş olabilir. cünkü olgublaşmasını beklerken spermler ölmez mi ?
7 tane iyi mi sence olgun . kimisinin 10 dan fazla cıkıyor.
benim amh ım da cok düşük degil 2,47 neden 10 üstü olmadı anlamadım .
ama bin şükğr benim en cok korktugum yumurtaları kendi kendine çatlamasıydı .
çğnkü aşılama olmaz bana eşimin sperm değerleri az
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah benmde haftaya olucak transferim bakalım tamam canm teşekkür ederim bilgi içinKullaniyorum halen dun transfer oldum bende yakmiyor gonal f e benziyor vurmadan once elinizde biraz isitin birde igneyi batirdiktan sonra cok yavas yavas itin sıvıyı bittikten sonra da bi 5 e kadar sayin oyle direk cikarin igneyibiraz morardi benim hafifte bastirinca aciyo ama oyle yanma vs yok
Doktor kontrolde ultrasonla baktığında 6 yumurta demişti ama opuda 14 yumurta toplandı.Kaç yumurtanız gelişmişti tüp bebeğe geçtiniz acaba?
Amin insallah hayirli haberlere ulasiriz hepimizRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah benmde haftaya olucak transferim bakalım tamam canm teşekkür ederim bilgi için
İçim rahatladı gerçektenerken gebelik testi diye birşey aldım, predictor markanın ona baktım. ama benim 11.gündü. siz erken yapmıssınız
Progesteron az geldi demekkikahverengi lekelenmem devam etttiği için merkezi aradım bana 5günde 1 yapılan iğne verdiler.
proluton depot
Valla canım Allah ol diyo oluyo 3. Gunde orta kaliteli embrıyoları olup 5 e geldgnde cok gzl emb olan ve ıkız hamıleliği olan insanları tanıyorum. Net bır bılgım yok ama yumurtanın bazen ilaçların kalitesını azalttgnı dusunuyorumBenim yumurta kalitem çok iyi değilmiş.
Aslında saglik problemim yoktu erkek infertilitesi olarak tüp bebek yaptırdık.
Fakat yumurta toplanınca hücresiyle alakalı orta kalite dediler.
9 yumurtadan sadece 5 tanesi dollendi.
Hepsi 3.gun embriyosu
2 tane transfer edildi
Emriyolog biri 8 hücreli biri 6 hücreli dedi.
3.gun emriyolarinda 8 hücreli olması yeterli dedi.
6 hücreli olan orta kalite dedi.
8 olan güzel dedi.
Çok uzattım biliyorum dünden beri toparlanamiyorum
Canim doktordan ciktim kese gorundu simdilik bir kese sonradan supriz yapmazsa insallahAyy haber ver lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?