Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

eşinizde ne vardı eöbryonun bes e gitmemesi sebebini sperm kalitesi olarak görüyorlar

Normal gebelik testi mi yaptınız? Yoksa erken gebelik testi mi? Benim 17 kasımda 3. Gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Günüm ama bu sabah normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı
erken gebelik testi diye birşey aldım, predictor markanın ona baktım. ama benim 11.gündü. siz erken yapmıssınız

Kızlar bişey sorucam bgn randevumuz vardı Allaha şükür bi aksilik yokmus transfer günümüz kesinleşti de doktorumuz prolutex die iğne yazdı göbekten yada koldan olucakmışım da yakıyormu o iğne bi kullananlar yazabilirmi merak ettimde

Kullaniyorum halen dun transfer oldum bende yakmiyor gonal f e benziyor vurmadan once elinizde biraz isitin birde igneyi batirdiktan sonra cok yavas yavas itin sıvıyı bittikten sonra da bi 5 e kadar sayin oyle direk cikarin igneyibiraz morardi benim hafifte bastirinca aciyo ama oyle yanma vs yok

Canım ilk toplarlar yumurtaları dınlenmeye alırlar dısını temızlıyorlar 3 saat falan sonra döllenmeye bırakırlar o akşam döllenme olur spermler ölmez onlar saklıyo uygun koşullarda. İyi canım 7 tane neden kotu olsun amh a cok takılma en onemli faktor yaş, amh ile yumurta sayısı uyusmadgı durum cok oluyo ayrıca kalite amh baglı degıl doktorlar bıle kalitesının nasıl cıkacagını kestıremıyo yumurtaları toplamadan. Döllenme sayısı en onemlisi

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah benmde haftaya olucak transferim bakalım tamam canm teşekkür ederim bilgi için

Valla canım Allah ol diyo oluyo 3. Gunde orta kaliteli embrıyoları olup 5 e geldgnde cok gzl emb olan ve ıkız hamıleliği olan insanları tanıyorum. Net bır bılgım yok ama yumurtanın bazen ilaçların kalitesını azalttgnı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…