Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

6. Gün çok erken bebek daha yeni tutunmaya başlamış oluyor ben 8. Gün erken gebelik testi yapmıştım hatta baya pahalı bi testi 40 tl aldım yani hiç üzülme erken daha ayrıca benimki de 3. Gün

Ben dun biraz ayaklandım canım dısarı cıktım dolaştım biraz eşim gelsin akşama yıne cıkrız valla baya baya yürüdüm bende negatif cıkmasın canım ya seneyı bebekle kapatalım

8.güne kadar beklemeyi becerirsem daha da test yapmam kana giderim
Bu günlerde şeytan kulağıma fısıldıyor adeta hadi gülüm bi test yap diyor. Çıkmayacak strese gireceksim diyor
Hadi gülüm Bi test yap off üzüntümü aştım sizleri merakla bekliyorum bana daha çok var ocak ortası transfer zaman nasıl geçecek yaaa

Ben besleme ile direk ilgisi oldunuğunu düşünmüyorum canım bence alta yatan başka şeyler ha mesela benım amh 1.42 bu sebeb olmuş mudur onu bilmiyorum
Ya amh çok merak ediyorum kaç benim bilmiyorum E2 yazıyor 28 olarak bu ne oluyor. İyi mi geğer kötü mü acaba tedavşnşn başında ölçülmüştü

Benim yumurta kalitem çok iyi değilmiş.
Aslında saglik problemim yoktu erkek infertilitesi olarak tüp bebek yaptırdık.
Fakat yumurta toplanınca hücresiyle alakalı orta kalite dediler.
9 yumurtadan sadece 5 tanesi dollendi.
Hepsi 3.gun embriyosu
2 tane transfer edildi
Emriyolog biri 8 hücreli biri 6 hücreli dedi.
3.gun emriyolarinda 8 hücreli olması yeterli dedi.
6 hücreli olan orta kalite dedi.
8 olan güzel dedi.
Çok uzattım biliyorum dünden beri toparlanamiyorum

Ben besleme ile direk ilgisi oldunuğunu düşünmüyorum canım bence alta yatan başka şeyler ha mesela benım amh 1.42 bu sebeb olmuş mudur onu bilmiyorum
Ben benimkini hiç bilmiyorum bilgilendirmiyorlar ki hiç. Ben sormam lazım illa..evet canım hepsi karışık işte

Ya amh çok merak ediyorum kaç benim bilmiyorum E2 yazıyor 28 olarak bu ne oluyor. İyi mi geğer kötü mü acaba tedavşnşn başında ölçülmüştü
Amh basit bi test canım araştırma hastenesi var mı yakınların da kadın doğumdan randevu al amh yaptırmak istiyorum de direk yaptır. E2 hakkında açıkcası bilgim yok e2 genelde transferden önce bakıyorlar sanırım

Bacım hic oyle düşünme arkadaşımın 13 sene olmadı en son koydukları 4ab tuttu doğurdu. Allah nasip etsin inşallah
Evet. Baştaki rakamın kaliteyle ilgisi yokki. Aa ise en iyi kalite zaten. Yeterki genetikleri sağlam olsun. Down olanlar mesela genelde çok kaliteli görüntüde oluyormuş. Kalite dedikleri görüntüde kalite. Arkadasimin ilk denemede 3bb idi tuttu.

2 tane m1 olanı olgunlaşmaya bırakmışlardır canım olgunlaşabılecek mı dıye bakıcaklar labda, 7 tanesi cok iyi ama m2 olanlar kuzum
embryolog bence onlar da döllemiş olabilir. cünkü olgublaşmasını beklerken spermler ölmez mi ?
7 tane iyi mi sence olgun . kimisinin 10 dan fazla cıkıyor.
benim amh ım da cok düşük degil 2,47 neden 10 üstü olmadı anlamadım .
ama bin şükğr benim en cok korktugum yumurtaları kendi kendine çatlamasıydı .
çğnkü aşılama olmaz bana eşimin sperm değerleri az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…