Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

kızlar benim tedavi gördüğüm hastane de embriyolog şey demişti. embriyoları sert donduruyoruz gelen hastalar bunu duyunca korkuyorlar . açıkçası pek anlayamadım .aranızda bunun ne demek olduğunu bilen var mı ya da bu sert dondurma kötü birşey mi laboratuvar kötü mü gibi şeyler geliyor aklıma

Bu durum benım de başıma geldi şuan hiç embryom falan yok 5. Güne geldiler ama kaliteli değillerdi yavaş gelişim gösterdiler. Yani şuan aksi bir durum da sıfırdan başlayacağım tedaviye
Sen hamilesin canım kötüsünü getirme aklına hiç.. Allah’ın izniyle kucağına da alcaksın dua edelim Acaba neye dikkat etmek lazım onu merak ediyorum. Senin kaç yumurtaydı canım toplanan

Sen hamilesin canım kötüsünü getirme aklına hiç.. Allah’ın izniyle kucağına da alcaksın dua edelim Acaba neye dikkat etmek lazım onu merak ediyorum. Senin kaç yumurtaydı canım toplanan
Canım inşallah sağlıcakla devam eder benim de temennim o yönde 12 yumurtamın 6 tanesinin içi boş çıktı 6 tane topladı. Sadece 2 tane sağlıklıydı oda transfer edildi işte. Yani inan bilmiyorum sebebi ne nasıl çözülür

Normalde nasıl besleniyorsun canım? Ben bununla alakalı olabilceğini düşünüyorum. Çünkü ben de eşim de son aylarda çok kötü sağlıksız besleniyoruz..

Normalde nasıl besleniyorsun canım? Ben bununla alakalı olabilceğini düşünüyorum. Çünkü ben de eşim de son aylarda çok kötü sağlıksız besleniyoruz..
En sağlıksız beslendiğim şey canım çikolata başkada yok öyle abur cubur düşkünlüğüm yok

Şimdi gebesiniz dime.
Benimde 3.gun çift embriyo tarnasfer yapıldı
19 kasımda.
Tarnsfersin 6.gunu idrar testi yaptım negatif.
Sizinde öyle olmuş sanırım morelim çok bozuldu ama burda kofi die bir arkadaş çok morel verdi sağolsun.
Hâlâ benimlemi acaba yavrularım.
Babası her akşam onları seviyor konuşuyor ama ben okadar mutsuzumki sanırım anliyor

Valla canım yarısı bitti yarısı kaldı aslında cabuk gectı 5 gun bu hafta bitse daha cabuk gecıcek sanki
Ben bugün evin pisligine dayanamadım süpürge açtım. Eşimin yaptığı işleri hiç beğenmiyorum hevesi kırılmasın diye bir sey de demiyorum ama. Negatif çıkarsa ilk işim dolapların içini toplamak olacak

Canım 3. Gun emb için 6. Gun cok erken. Zaten 2 gun blast oluyo okudugm kadarıyla 3. İle 5. Gun arasında tutunmaya calışıyo hatta 3. Gun emb için 6. 7. Gunde hatta 9. Gunde bıle yerleşme kanaması olanlar var. Kaliteleri nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…