Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim veririmAyy haber ver lütfenn![]()
Ya bu bilgileri nerden edindiniz bravo valla baya çabalamıșsınz inşallah öğrendiğiniz tüm bu bilgiler ışığında farkında olarak bi gebelik ve annelik
canım 7 tanesi m2 2 tanesi m1 9 yumurtaya işlem yapılmış :)11 yumurta toplanıp bi de m2 yanı olgun olanlarıda ayrıyolar dollenmeye canım. İnş hepsi olgundur
Sen hamilesin canım kötüsünü getirme aklına hiç.. Allah’ın izniyle kucağına da alcaksın dua edelimBu durum benım de başıma geldi şuan hiç embryom falan yok 5. Güne geldiler ama kaliteli değillerdi yavaş gelişim gösterdiler. Yani şuan aksi bir durum da sıfırdan başlayacağım tedaviye
Prp ne demek?Kızlar prp için fiyat aldım. 3500 TL ne diyorsunuz fiyata
Canım inşallah sağlıcakla devam eder benim de temennim o yöndeSen hamilesin canım kötüsünü getirme aklına hiç.. Allah’ın izniyle kucağına da alcaksın dua edelimAcaba neye dikkat etmek lazım onu merak ediyorum. Senin kaç yumurtaydı canım toplanan
Normalde nasıl besleniyorsun canım? Ben bununla alakalı olabilceğini düşünüyorum. Çünkü ben de eşim de son aylarda çok kötü sağlıksız besleniyoruz..Canım inşallah sağlıcakla devam eder benim de temennim o yönde12 yumurtamın 6 tanesinin içi boş çıktı 6 tane topladı. Sadece 2 tane sağlıklıydı oda transfer edildi işte. Yani inan bilmiyorum sebebi ne nasıl çözülür
En sağlıksız beslendiğim şey canım çikolata başkada yok öyle abur cubur düşkünlüğüm yokNormalde nasıl besleniyorsun canım? Ben bununla alakalı olabilceğini düşünüyorum. Çünkü ben de eşim de son aylarda çok kötü sağlıksız besleniyoruz..
Kanını alıp ayikliyorlar, kanından elde edilen plazmalar yumurtaliklara enjekte ediliyor. Böylece daha kaliteli yumurta elde edilmeyi amacliyorlarPrp ne demek?
Anladım canım. Sadece Abur cubur değil zaten, hamur işleri mantı börek çörek makarna pilav bunlar da dahilEn sağlıksız beslendiğim şey canım çikolata başkada yok öyle abur cubur düşkünlüğüm yok
Teşekkür ederim açıkladığını için ilk defa duydum değişik bir yöntemmiş. İnşallah gönlündeki olurKanını alıp ayikliyorlar, kanından elde edilen plazmalar yumurtaliklara enjekte ediliyor. Böylece daha kaliteli yumurta elde edilmeyi amacliyorlar
Cok iyi fiyat canım ben baya pahalıya yaptrmıştım
Şimdi gebesiniz dime.Bende 17 kasımda 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum dün normal gebelik testi yaptım bendede negatif çıktı sanırım 3. gün embriyosu için daha erken bi 10 gün geçmesi lazım transfer gününden boşuna üzme kendini
2 tane m1 olanı olgunlaşmaya bırakmışlardır canım olgunlaşabılecek mı dıye bakıcaklar labda, 7 tanesi cok iyi ama m2 olanlar kuzumcanım 7 tanesi m2 2 tanesi m1 9 yumurtaya işlem yapılmış :)
Makarnayı çok severimAnladım canım. Sadece Abur cubur değil zaten, hamur işleri mantı börek çörek makarna pilav bunlar da dahil![]()
Ben bugün evin pisligine dayanamadım süpürge açtım. Eşimin yaptığı işleri hiç beğenmiyorum hevesi kırılmasın diye bir sey de demiyorum ama. Negatif çıkarsa ilk işim dolapların içini toplamak olacakValla canım yarısı bitti yarısı kaldı aslında cabuk gectı 5 gun bu hafta bitse daha cabuk gecıcek sanki![]()
Canım 3. Gun emb için 6. Gun cok erken. Zaten 2 gun blast oluyo okudugm kadarıyla 3. İle 5. Gun arasında tutunmaya calışıyo hatta 3. Gun emb için 6. 7. Gunde hatta 9. Gunde bıle yerleşme kanaması olanlar var. Kaliteleri nasıldı?Şimdi gebesiniz dime.
Benimde 3.gun çift embriyo tarnasfer yapıldı
19 kasımda.
Tarnsfersin 6.gunu idrar testi yaptım negatif.
Sizinde öyle olmuş sanırım morelim çok bozuldu ama burda kofi die bir arkadaş çok morel verdi sağolsun.
Hâlâ benimlemi acaba yavrularım.
Babası her akşam onları seviyor konuşuyor ama ben okadar mutsuzumki sanırım anliyor