Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canim bana ikisi de verilmedi. Estrofem, lutinus, proluton, hibor, coraspin, gevitamax kullanıyorum sadece.

Ya bu bilgileri nerden edindiniz bravo valla baya çabalamıșsınz inşallah öğrendiğiniz tüm bu bilgiler ışığında farkında olarak bi gebelik ve annelik yaşarsınız en kısa zamanda

Yok canim 33 yaşındayım hiç hamile kalmadım.
Ama dediklerin çok doğru çok teşekkür ederim.

Kaç yumurtanız gelişmişti tüp bebeğe geçtiniz acaba?

Normal gebelik testi mi yaptınız? Yoksa erken gebelik testi mi? Benim 17 kasımda 3. Gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Günüm ama bu sabah normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı
Bende 17 kasımda 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum dün normal gebelik testi yaptım bendede negatif çıktı sanırım 3. gün embriyosu için daha erken bi 10 gün geçmesi lazım transfer gününden boşuna üzme kendini

Kızlar az önce doktorum aradı. 6 yumurta toplanmıştı 5i döllenmişti. 2 si transfer edildi. Kalitelerine birisi iyi diğerinin gelişimi biraz daha yavaş dedi. Kalan 3 tane için de bugün arayıp bilgi verdi maalesef hiç biri ilerleyememiş dondurmaya değecek embriyo kalmadı dedi. Ben de sebebini sordum. Döllenme aşamasında iyi ilerleyemediler bazen olmayabiliyor falan dedi ama beni tatmin etmedi. Zaten Almanca konuştuğumuz için tam anlaşamıyoruz sinir oluyorum. Sizin bilgilerinize talibim canlar!? Yani bu durumda benim veya eşimin yapabileceği şeyler var mıdır? Beslenme açısından mesela? Bir de bi ilaçtan bahsetti onu eşin de sen de alabilirsiniz dedi, eğer bu denememizde tutmazsa görüşmeye gidince detaylıca konuşcam

Yok canım kendimi üzmüyorum ama bu 2. Denemem öyle eşimden gizli bir umut deneyeyim dedim. Umarım pozitifleri görürüz

Bu durum benım de başıma geldi şuan hiç embryom falan yok 5. Güne geldiler ama kaliteli değillerdi yavaş gelişim gösterdiler. Yani şuan aksi bir durum da sıfırdan başlayacağım tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…