- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.781
Tutunma kanamasıdır canım kaçıncı gunde geldi?Kahverengi çok küçük leke sadece. Doktora söyledim normal korkma dedi artarsa haber ver dedi. Adet dönemindeyim zaten ondan ağrım da var ama leke bir var bir yok. Sen test yağmış mıydın
Yok canim bana ikisi de verilmedi. Estrofem, lutinus, proluton, hibor, coraspin, gevitamax kullanıyorum sadece.İlaçı biraz ısıt elınde canım öyle yaptır ben karnımdan vuruyorum senin kalcadan olanı verılmiş sanrım bi de hemşire cok yavas yapsın yaglı ilaç oldgu için problemli bir ilaç familyasıcanım sana nidicard ile prograf verdıler mi?
Dün 9 bugün 10 inşallah öyledir umudum tükenmek üzereTutunma kanamasıdır canım kaçıncı gunde geldi?
Ya bu bilgileri nerden edindiniz bravo valla baya çabalamıșsınz inşallah öğrendiğiniz tüm bu bilgiler ışığında farkında olarak bi gebelik ve annelik yaşarsınız en kısa zamandaEvet canım. Bu her durumda böyle. Normal gebelikte de 5. Gün embriyosu, yani blast olana kadar tüplerde büyüyüp aşağıya iniyo ve öyle tutunuyo. Blast olduğunda kabuğu yırtılıp, icinden hücre topu çıkıp rahme tutunuyo. 3. Yırtılıp tutunması söz konusu bile olamaz. Çünkü hücre bütünlüğü yok 3 günlük embriyonun.
birkaç başarısız denemeden sonra ister istemez öğreniyorsun :)Ya bu bilgileri nerden edindiniz bravo valla baya çabalamıșsınz inşallah öğrendiğiniz tüm bu bilgiler ışığında farkında olarak bi gebelik ve annelik yaşarsınız en kısa zamanda
Yok canım az kalmış zaten bekle 2 gun dahaDün 9 bugün 10 inşallah öyledir umudum tükenmek üzere
Valla canım yarısı bitti yarısı kaldı aslında cabuk gectı 5 gun bu hafta bitse daha cabuk gecıcek sankiYok canim bana ikisi de verilmedi. Estrofem, lutinus, proluton, hibor, coraspin, gevitamax kullanıyorum sadece.
Sorma canim ya biz anaokulu oldugumuz icin okullar acik boyle bi karar aldilar malesfffRapor mu? Okullar kapalı ya
Geriye kalan embriyoalrimi dondurma parasi yıllıkne bakimi icin odediniz bu parayi
Yok canim 33 yaşındayım hiç hamile kalmadım.Hiç hamile kaldın mı bilmiyorum ama kalmadıysan hem inanamazsın hem de bişey hissedemezsin. Çünkü hiç tecrübe etmediği şeyi insanlar nasıl hissetsin ki? Ben hissetmiştim diyenlere bakma sen. O his değil aslında, onların inancı. Hamile olucam diye kendilerini çok güzel motive ediyolar. Olunca da hissetmiştim oluyo adı. Niceleri de var negatifle yıkılıyor. Ben çok hissetmiştim diye.
Kaç yumurtanız gelişmişti tüp bebeğe geçtiniz acaba?İlk kez canım
benim hikayem şöyle, 30 aydır deniyoruz hiç hamile kalmadım. Rahmimde septum vardı, 2 klomen tedavisi 1 negatif aşılamam var normal kadın doğum doktorunda.
2.5 yılın sonunda temmuzda septumu aldırdım, iyileşme süreciyle geçti iki ay. Bu ay aşılamaya başlamıştık fakat çok yumurta oluşunca doktor iptal etmeyelim bu yumurtalar boşa gitmesin dedi ve tüp bebeğe geçtik. 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı, ne olduğunu biz bile anlayamadan bu sürece girmiş oldum yani
3 5 farketmiyor kuzum daha önce de bunu konuşmuştuk sanırım nasip olacaksa oluyor inşallah sana da olacak
Bende 17 kasımda 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum dün normal gebelik testi yaptım bendede negatif çıktı sanırım 3. gün embriyosu için daha erken bi 10 gün geçmesi lazım transfer gününden boşuna üzme kendiniNormal gebelik testi mi yaptınız? Yoksa erken gebelik testi mi? Benim 17 kasımda 3. Gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Günüm ama bu sabah normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı
Yok canım kendimi üzmüyorum ama bu 2. Denemem öyle eşimden gizli bir umut deneyeyim dedim. Umarım pozitifleri görürüzBende 17 kasımda 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum dün normal gebelik testi yaptım bendede negatif çıktı sanırım 3. gün embriyosu için daha erken bi 10 gün geçmesi lazım transfer gününden boşuna üzme kendini
Ben suan doktoru bekliyorum canim insallah kuzularimi gorurumKızlar selam pozitif çıkıp ta ultrasona giden var mı aranızda ben bugün gideceğim başka doktora çok heyecanlıyım
Bu durum benım de başıma geldi şuan hiç embryom falan yok 5. Güne geldiler ama kaliteli değillerdi yavaş gelişim gösterdiler. Yani şuan aksi bir durum da sıfırdan başlayacağım tedaviyeKızlar az önce doktorum aradı. 6 yumurta toplanmıştı 5i döllenmişti. 2 si transfer edildi. Kalitelerine birisi iyi diğerinin gelişimi biraz daha yavaş dedi. Kalan 3 tane için de bugün arayıp bilgi verdi maalesef hiç biri ilerleyememiş dondurmaya değecek embriyo kalmadı dedi. Ben de sebebini sordum. Döllenme aşamasında iyi ilerleyemediler bazen olmayabiliyor falan dedi ama beni tatmin etmedi. Zaten Almanca konuştuğumuz için tam anlaşamıyoruz sinir oluyorum. Sizin bilgilerinize talibim canlar!? Yani bu durumda benim veya eşimin yapabileceği şeyler var mıdır? Beslenme açısından mesela? Bir de bi ilaçtan bahsetti onu eşin de sen de alabilirsiniz dedi, eğer bu denememizde tutmazsa görüşmeye gidince detaylıca konuşcam
Hic bilmiyorum cift konuldu ama hayirlisi sabirsizlikla bekliyorum suanacayip heyecanli bir durumYaa hadi inşallah ikiz mi olacak yolsa bana da 3 saat var randevuya yermde duramıyorum
Ayy haber ver lütfennHic bilmiyorum cift konuldu ama hayirlisi sabirsizlikla bekliyorum suanacayip heyecanli bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?