- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.761
merhaba benımde embrıyolarım doduruldu bu ay 3 adet blast embrıyo denldı ne demek acaba tarnsfer beklıyorum onumzdekı aya ınsallahEvet canım. Bu her durumda böyle. Normal gebelikte de 5. Gün embriyosu, yani blast olana kadar tüplerde büyüyüp aşağıya iniyo ve öyle tutunuyo. Blast olduğunda kabuğu yırtılıp, icinden hücre topu çıkıp rahme tutunuyo. 3. Yırtılıp tutunması söz konusu bile olamaz. Çünkü hücre bütünlüğü yok 3 günlük embriyonun.
YapmiycimGit sen de yap canim yap. Sonra da yaz buraya. Kizlar erken mi yaptim acaba? Ilaci birakayim mi? Bekliyim mi? Falan filan inter milansen şeytani dinleme kardeşlerini dinle
İkizmiydi canım senın? Daha once sordum mu hatrlamıyorumBenim 3.gün embiryosuydu. İdrarda 11.gün gördüm net çift çizgi. 12.gün 463 14.gün 1130 çıktı.
Iyi bir sey bacım. Hayırlı olsun inşallahmerhaba benımde embrıyolarım doduruldu bu ay 3 adet blast embrıyo denldı ne demek acaba tarnsfer beklıyorum onumzdekı aya ınsallah
Gelişimini 5. Güne kadar sürdüren embriyolar deniyor.merhaba benımde embrıyolarım doduruldu bu ay 3 adet blast embrıyo denldı ne demek acaba tarnsfer beklıyorum onumzdekı aya ınsallah
Benimde 4.5.gün gibi hatta buraya yazmıstım, kasıklarım kas olarak bikaç gün çok yürümüşüm gibi agrıdı hatta sünnetli çocuk gibi yürüdüm eşim dalga geçiyordu. Suanda ikizmi bilmiyorum pazartesi de a gidecegim ama ikiz kondu.İkizmiydi canım senın? Daha once sordum mu hatrlamıyorumama belirtin varmıydı? Dun akşam acayip sag kasıgım agrıdı bende dısarı cıktım yürüyüş yaptım kan gtsın rahıme diye 3. Gun emb benımde sende boyle bişey oldu mu? Dun transferden sonra 4. Gunumdu
Ben prebıyotık kullanıyorum canım gazım ondan olmayabılır cok fazla ama dun akşam sag kasıgım cok agrıdı bnde dısarı cıkıp biraz yurudum iyice kan gtsın rahıme diye bi de pıt pıt attı bazen. Artık bunlar belirti mi bende bılmıyorumTransferden beri belim ağrıyor. Aşırı gazım var bi de dün kasıkta batmalar oldu. Belirti sayılır mı bilmiyorum
Sen ne durumdasın var mı bi kıpırtı?
Kanama oldu mu canım sende? Benım tek taraflı agrıdı daha cok sag kasıgım sonra ortadada oldu adet agrısı gbiBenimde 4.5.gün gibi hatta buraya yazmıstım, kasıklarım kas olarak bikaç gün çok yürümüşüm gibi agrıdı hatta sünnetli çocuk gibi yürüdüm eşim dalga geçiyordu. Suanda ikizmi bilmiyorum pazartesi de a gidecegim ama ikiz kondu.
Bel agrımda var da onu genel olarak evdeyım hareketlerım kısıtlı oldgu için ona bagladım canım benTransferden beri belim ağrıyor. Aşırı gazım var bi de dün kasıkta batmalar oldu. Belirti sayılır mı bilmiyorum
Sen ne durumdasın var mı bi kıpırtı?
11 yumurta toplanıp bi de m2 yanı olgun olanlarıda ayrıyolar dollenmeye canım. İnş hepsi olgundurinş opudan sonra ara ara kanama oluyor hastanedeyiö hala 8 gibi işleme almışlardı .
bir ara anestezi verilmeden korku geldi içime . doktor gelmişti . daha bayılmadım ama ben dedim .
sonra buradaki herkes geldi aklıma . kaç tane bir sürü bayanız herkesim basına geliyor bu dedi içimden :)
işlemdem sonra doktor geldi 11 yumurta topladık dedi .
embryoların durumuna göre bakıcaz dedi .
bakalım neler olacak
Bende kanama var iki gündür ve ağrım sadece sol tarafımdaKanama oldu mu canım sende? Benım tek taraflı agrıdı daha cok sag kasıgım sonra ortadada oldu adet agrısı gbi
Hayır ya lütfen inanmak istemiyorum Allah aşkınailk gebeliği de bari nolursun
Normal gebelik testi mi yaptınız? Yoksa erken gebelik testi mi? Benim 17 kasımda 3. Gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Günüm ama bu sabah normal gebelik testi yaptım bir şey çıkmadıBenim 3.gün embiryosuydu. İdrarda 11.gün gördüm net çift çizgi. 12.gün 463 14.gün 1130 çıktı.
Rengidr onemliymiş kanamanın doktoruna soyledın mi kacıncı gundesin? Benımde sag tarafımda oldu sadece bi de genel bi adet agrısı oldu ardındanBende kanama var iki gündür ve ağrım sadece sol tarafımda
Bende de yokBen prebıyotık kullanıyorum canım gazım ondan olmayabılır cok fazla ama dun akşam sag kasıgım cok agrıdı bnde dısarı cıkıp biraz yurudum iyice kan gtsın rahıme diye bi de pıt pıt attı bazen. Artık bunlar belirti mi bende bılmıyorumsabah kalktgmdada rahım tarafımda agrı vardı idrarımı bıle zor yaptım sonra hepsi gectı su an tık yok hiç agrım kalmadı sende su an var mı o agrılar?
Proluton da bel ağrısı yapıyor olabilir. Bi de komşum hemşire hep ona yaptırıyorum. Eli de bir ağır anlatamamBel agrımda var da onu genel olarak evdeyım hareketlerım kısıtlı oldgu için ona bagladım canım ben
Kahverengi çok küçük leke sadece. Doktora söyledim normal korkma dedi artarsa haber ver dedi. Adet dönemindeyim zaten ondan ağrım da var ama leke bir var bir yok. Sen test yağmış mıydınRengidr onemliymiş kanamanın doktoruna soyledın mi kacıncı gundesin? Benımde sag tarafımda oldu sadece bi de genel bi adet agrısı oldu ardından
İlaçı biraz ısıt elınde canım öyle yaptır ben karnımdan vuruyorum senin kalcadan olanı verılmiş sanrım bi de hemşire cok yavas yapsın yaglı ilaç oldgu için problemli bir ilaç familyasıProluton da bel ağrısı yapıyor olabilir. Bi de komşum hemşire hep ona yaptırıyorum. Eli de bir ağır anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?