- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.741
İNŞALLAHAy hadi darısı başıma inşallah
Canm sağlıcakla ilerlesin güzel çıkmış maşallah120 çıkmış canım elhamdülillah iyimi sence
Tamam canım inşallah sağlıkla ilerler biz tüp bebek anneleri sevinemiyoruz bile istediğimz gibiCanm sağlıcakla ilerlesin güzel çıkmış maşallah
5.gün çift embriyo. Bakalım 12.günde inşallah katlanır diye umud ediyorum. bundan sonrası artık kader kısmet Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah.Canım bence 12. Gunu bekle tam net cıkar. Kacıncı gun embrıyosu oldguda onemli tabı sonucta
Sağol arkadaşım inşallahMaşallah tebrik ederim Birsen kat ve kat artar umarım
Canım benım 11. Gün 88 çıktı yani şuan cidden iyi değerin çok şükürTamam canım inşallah sağlıkla ilerler biz tüp bebek anneleri sevinemiyoruz bile istediğimz gibi
Günaydın arkadaşım. Önemli olan değerinin 2 günde bir iki katı artış yaşaması. Benimde 64 çıkmıştı 10. Gün değere takılmıştım ama doktor artış hızı önemli dedi artmadı benimki kimyasal geçiriyorum şuan. 20 ile başlayıp katlayanlar var önemli olan düzenli artması. Ama şuan gebe görünüyorsun yani onu diyim inşallah
Amiiin inşallah :) dediğin gibi önemli olan artış. Artık bi umut cumartesiyi bekliyorum hayırlısıyla değerim yükselir inşallah. Bu rakamı bile ilk kez gördüğüm için garip geliyor zaten:) evet gebe görünüyorum ama Allahım devamını nasip etsin. Senin de bir sonraki transferinde sımsıkı tutunacak bebişin inşallahGünaydın arkadaşım. Önemli olan değerinin 2 günde bir iki katı artış yaşaması. Benimde 64 çıkmıştı 10. Gün değere takılmıştım ama doktor artış hızı önemli dedi artmadı benimki kimyasal geçiriyorum şuan. 20 ile başlayıp katlayanlar var önemli olan düzenli artması. Ama şuan gebe görünüyorsun yani onu diyim inşallah sağlıkla ilerler
Elhamdülillah çok şükür rabbimeCanım benım 11. Gün 88 çıktı yani şuan cidden iyi değerin çok şükür
Hayır ya lütfen inanmak istemiyorum Allah aşkınaİnsanımız cahil vallahi benim de çevremde oldu kadın doktora organlarım oynuyor diye gitti çaaaattt 6-7 aylık hamile
Hiç hamile kaldın mı bilmiyorum ama kalmadıysan hem inanamazsın hem de bişey hissedemezsin. Çünkü hiç tecrübe etmediği şeyi insanlar nasıl hissetsin ki? Ben hissetmiştim diyenlere bakma sen. O his değil aslında, onların inancı. Hamile olucam diye kendilerini çok güzel motive ediyolar. Olunca da hissetmiştim oluyo adı. Niceleri de var negatifle yıkılıyor. Ben çok hissetmiştim diye.Inşaallah oyledir.
Yoksa inan şuan ilaçları bile içesim gelmiyor.
Ama hiç bir his de yok Bende
Insan az da olsa hissetmezmi
Yuh bide ilk gebelik de değilwalla bende ilk agizdan duymasaydim inanmazdim. kiz yemin etti, hatta ilk baslarda sok oldugumuz icin bebegi kabullenemedik dedi. artik asli astari ne olursa olsun Rabbim bizlere de o sanstan nasip etsin ins
ahsen opu oldım 11 yumurta toplndı cnm . inş olgundurrr nasıl sence cok geycnlıymCanım benım 11. Gün 88 çıktı yani şuan cidden iyi değerin çok şükür
İnşAllah teşekkür ederimAmiiin inşallah :) dediğin gibi önemli olan artış. Artık bi umut cumartesiyi bekliyorum hayırlısıyla değerim yükselir inşallah. Bu rakamı bile ilk kez gördüğüm için garip geliyor zaten:) evet gebe görünüyorum ama Allahım devamını nasip etsin. Senin de bir sonraki transferinde sımsıkı tutunacak bebişin inşallah
Evet canım. Bu her durumda böyle. Normal gebelikte de 5. Gün embriyosu, yani blast olana kadar tüplerde büyüyüp aşağıya iniyo ve öyle tutunuyo. Blast olduğunda kabuğu yırtılıp, icinden hücre topu çıkıp rahme tutunuyo. 3. Yırtılıp tutunması söz konusu bile olamaz. Çünkü hücre bütünlüğü yok 3 günlük embriyonun.Canım 3. Gun embrıyosu transferden sonra 2 gun buyuyo sonra yerleşmesi de 2 3 gun mu suruyo? Bi kaynaktan okudum transferden sonra 3 ile 5. Gun arasında yerleşme oluyo yazıyo ama net olamadım
Git sen de yap canim yap. Sonra da yaz buraya. Kizlar erken mi yaptim acaba? Ilaci birakayim mi? Bekliyim mi? Falan filan inter milan8.güne kadar beklemeyi becerirsem daha da test yapmam kana giderim
Bu günlerde şeytan kulağıma fısıldıyor adetahadi gülüm bi test yap diyor. Çıkmayacak strese gireceksim diyor
Benim 3.gün embiryosuydu. İdrarda 11.gün gördüm net çift çizgi. 12.gün 463 14.gün 1130 çıktı.Canim transferin kacinci gunu girdun pozitifi embriyo kaçıncı gundu idrarda mi kandami ogrendin ilk
Valla çok güzel canım maşallah inşallah devamı da iyi olurahsen opu oldım 11 yumurta toplndı cnm . inş olgundurrr nasıl sence cok geycnlıym
Amiiiin katlanmış güzel değerlerle buraya güzel haberler vereceğim inşallahİnşAllah teşekkür ederimStres yapmadan bol bol su iç. Gerçekten öyle rakamı bende ilk defa görmüştüm çok sevinmiştim ama nasip kısmet bakalım. Sağlıklı şekilde devam eder sımsıkı tutunur inşallah bizede haber ver merak ediyorum değerini
Transferden beri belim ağrıyor. Aşırı gazım var bi de dün kasıkta batmalar oldu. Belirti sayılır mı bilmiyorumBi belirti oldu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?