Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Amiiin inşallah :) dediğin gibi önemli olan artış. Artık bi umut cumartesiyi bekliyorum hayırlısıyla değerim yükselir inşallah. Bu rakamı bile ilk kez gördüğüm için garip geliyor zaten:) evet gebe görünüyorum ama Allahım devamını nasip etsin. Senin de bir sonraki transferinde sımsıkı tutunacak bebişin inşallah

Inşaallah oyledir.
Yoksa inan şuan ilaçları bile içesim gelmiyor.
Ama hiç bir his de yok Bende
Insan az da olsa hissetmezmi
Hiç hamile kaldın mı bilmiyorum ama kalmadıysan hem inanamazsın hem de bişey hissedemezsin. Çünkü hiç tecrübe etmediği şeyi insanlar nasıl hissetsin ki? Ben hissetmiştim diyenlere bakma sen. O his değil aslında, onların inancı. Hamile olucam diye kendilerini çok güzel motive ediyolar. Olunca da hissetmiştim oluyo adı. Niceleri de var negatifle yıkılıyor. Ben çok hissetmiştim diye.

walla bende ilk agizdan duymasaydim inanmazdim. kiz yemin etti, hatta ilk baslarda sok oldugumuz icin bebegi kabullenemedik dedi. artik asli astari ne olursa olsun Rabbim bizlere de o sanstan nasip etsin ins
Yuh bide ilk gebelik de değil sonradan yaşanılan bir gebelikse, eskiden kadınlar utanırdı. Belki özellikle söylemedi kadın. Sonradan da itiraf edemedi. Kaldı öyle. Ilk gebelik olsa neyse dicem de ilk de değil. Insan nasıl anlamaz ya

İnşAllah teşekkür ederim Stres yapmadan bol bol su iç. Gerçekten öyle rakamı bende ilk defa görmüştüm çok sevinmiştim ama nasip kısmet bakalım. Sağlıklı şekilde devam eder sımsıkı tutunur inşallah bizede haber ver merak ediyorum değerini

Canım 3. Gun embrıyosu transferden sonra 2 gun buyuyo sonra yerleşmesi de 2 3 gun mu suruyo? Bi kaynaktan okudum transferden sonra 3 ile 5. Gun arasında yerleşme oluyo yazıyo ama net olamadım
Evet canım. Bu her durumda böyle. Normal gebelikte de 5. Gün embriyosu, yani blast olana kadar tüplerde büyüyüp aşağıya iniyo ve öyle tutunuyo. Blast olduğunda kabuğu yırtılıp, icinden hücre topu çıkıp rahme tutunuyo. 3. Yırtılıp tutunması söz konusu bile olamaz. Çünkü hücre bütünlüğü yok 3 günlük embriyonun.

8.güne kadar beklemeyi becerirsem daha da test yapmam kana giderim
Bu günlerde şeytan kulağıma fısıldıyor adeta hadi gülüm bi test yap diyor. Çıkmayacak strese gireceksim diyor
Git sen de yap canim yap. Sonra da yaz buraya. Kizlar erken mi yaptim acaba? Ilaci birakayim mi? Bekliyim mi? Falan filan inter milan sen şeytani dinleme kardeşlerini dinle

Amiiiin katlanmış güzel değerlerle buraya güzel haberler vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…