- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #11.721
8.güne kadar beklemeyi becerirsem daha da test yapmam kana giderimYapma bak her yapan pişman oluyor okuyoruz burda. Sen de okuyorsun. 8. Güne kadar tut kendini başarabilirsin
anladım canım hakkında hayırlısı olsunEvet cnm değerim yine düştü kimyasal gebelik dedi doktor. İlaçları bıraktırdı ama henüz sıfırlanmadı 93 de değer. Yarına tekrar kan istedi iyice düştüğünü görmek istiyor
Anladım hadi hayırlısıBirbuçuk saat dedi ama yarım saat felen geçmiştir
bende e 2 yüksek progedtron düşük kalştesizmisrMerhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.
Sağol canım cümlemizin inşallahanladım canım hakkında hayırlısı olsun
Sor bakalım ne diyor niye olmadı diye sor bakalım ne diyecek merak ediyorm canımAh sorma ahsencim önce tutup tutacak mı diyoruz Bi silik çizgi görünce bitecek zannediyordum ama öyle olmuyormuş ki işte. Ocak ayı ortası gibi transfer olacak şimdi dinlendirmeye aldı. Bi dahaki çift konulacakmış 2 tane kalmıştı zaten. 5. Gün kaliteli dedi sadece a sı b si söylenmedi yarın detaylı konulacakmış doktor sorucam bakalım
Bi belirti oldu mu canım?8.güne kadar beklemeyi becerirsem daha da test yapmam kana giderim
Bu günlerde şeytan kulağıma fısıldıyor adetahadi gülüm bi test yap diyor. Çıkmayacak strese gireceksim diyor
Anladım hadi hayırlısı
Dün hemşiresiyle görüştük telefonda çünkü merkeze il dışından gidiyorum yoksa Bi solukta gidecektim o moralle. Diyoki herşey olabilir kimyasalın bilinen bir sebebi yok embriyoda genetik Bi sıkıntı olabilir o an sende kan pıhtılaşma sı olabilir ki ben kan sulandırıcı zaten kullanıyordum. Yani hiç belli olmuyormuş internetten baktım 23 kadın kromozumu 23 de erkek kromozomu varya bunlar da sayı farklı olunca vücut kabul etmiyor ve atıyormuş Allah korusun sağlıksız. Yani bilinen Bi sebep söylemiyorlarSor bakalım ne diyor niye olmadı diye sor bakalım ne diyecek merak ediyorm canım
E2 kaç olmalı acaba bende 28.3 çıkmış. Ama kimyasal oldu benimkiMerhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.
Bende korkarım sanki bakmaya yaÇıktı belki ama korkuyorum bakmaya
Baksana canım hadiÇıktı belki ama korkuyorum bakmaya
120 çıkmış canım elhamdülillah iyimi senceBaksana canım hadi
Canım bence 12. Gunu bekle tam net cıkar. Kacıncı gun embrıyosu oldguda onemli tabı sonuctaKızlar günaydın
Bugün transferimin 10.günü kan testi verdim. Sonuç 30,24 çıktı. Tam olarak sevinmeli miyim bilemedim değer nasıl sizce?
Cumartesi yeniden kan vericem en az ikiye katlanır umarım yaa
Aaa gebesın canım120 çıkmış canım elhamdülillah iyimi sence
İnşallah sağlıkla ilerler canımAaa gebesın canım
Günaydın arkadaşım. Önemli olan değerinin 2 günde bir iki katı artış yaşaması. Benimde 64 çıkmıştı 10. Gün değere takılmıştım ama doktor artış hızı önemli dedi artmadı benimki kimyasal geçiriyorum şuan. 20 ile başlayıp katlayanlar var önemli olan düzenli artması. Ama şuan gebe görünüyorsun yani onu diyim inşallah sağlıkla ilerlerKızlar günaydın
Bugün transferimin 10.günü kan testi verdim. Sonuç 30,24 çıktı. Tam olarak sevinmeli miyim bilemedim değer nasıl sizce?
Cumartesi yeniden kan vericem en az ikiye katlanır umarım yaa
Ay hadi darısı başıma inşallah120 çıkmış canım elhamdülillah iyimi sence
Maşallah tebrik ederim Birsen kat ve kat artar umarım120 çıkmış canım elhamdülillah iyimi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?