Wannababy'den alıntı:
canım, kesinlikle yanlış anlamadım. sadece istersen katılırsın demek istemiştim. biraz sertçe mi oldu ne?
evet birçok konu konuşuldu ama mesela orda da şu an herkes ikili testleri konuşuyor. arada kaçırdıklarınız da inan bana çok önemli şeyler değil. ama gruplaşma çoktan yapılmış. insan birşey soruyor, cevap bile vermeye tenezzül etmeden yine kendi aralarında devam ediyorlar. dedim ya ben akşama kadar burda oturup onlara cevap yetiştiremem gruba dahil olmak için. sadece fikir sahibi olmak için bakıyorum işte.
Rabbim nasip ederse benim ikinci bebeğim olacak inşallah. yani tecrübem zaten var.
ikili test sonucunu bekleyen herkes hayırlı haberler alır şu mübarek günde inşallah.
Canım, bende saçma olur derken, bunları kastetmiştim - sanırım kendimi ifade edemedim!? Neyse bunları boşverelim artık, sen hem onların hem bizim de arkadaşımız olabilirsin :)
Fikir sahibi olmak için de bakabiliriz tabii...
Demek 2. bebişin, Allah tamamına erdirsin inşallah. Senin 2'li testin temiz çıkmıştır umarım? İnşallah 3'lü de temiz çıkar, tüm hamişler için (amin). Tecrübeli bir anne olduğun için ara sıra sorularımızla başını şişirebiliriz haberin olsun! :)
Evet, bende doktoruma soracağım, en iyisi öyle. Bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun kontrollerin için - sakıncası yoksa?
Allah'a emanet olun canım.. :)