Tedaviye başlama tarihinizi yazın ekleyeyimMerhaba liste nasıl birşey ben yeni kullanmaya başladım şuan tedavi aşamasındayım dondurulmuş 1 tane embriyom var geçen yıl çift taze embriyo tutmadı bir yıl ara verdim yaş 37
Kimyasal sonrası regl bitti su an ıkıncıyı beklıyorum beklenen adetle birlikte baslıyqcaz Allah'm ıznıyle o da tahmini 11 12 Aralık bat sonrasıRegli mi bekliyorsunuz
İnşallah canım bakalim sana iğneleri kaç gün kullandiracak5. Gündeyim canım 2 tane daha var iğnem pazartesi sabahtan kontrolüm var. İnşallah her şey doğru zamanda oluyordur
Pazartesi belli olur sanırım. Şimdi amh sonucum çıkmış 1,13 azıcık canım sıkıldı ama bilmiyorum iyi mi yoksa çok mu düşükİnşallah canım bakalim sana iğneleri kaç gün kullandiracak
Canım tüp bebekte amh nin önemi varmı genel yumurta rezervi çünkü oPazartesi belli olur sanırım. Şimdi amh sonucum çıkmış 1,13 azıcık canım sıkıldı ama bilmiyorum iyi mi yoksa çok mu düşük
Teşekker edermİnşallah bu defa olumlu olur6 kere denemeye nasıl psikolojiniz yetti sizi tebrik ediyorum
Canım benimde ilkin olmadı 2.denememde bulantı olduKızlar bu estrofem bana mide bulantısı yapıyor ara ara
4. Transfer hazirligi, daha öncesinde olmamıştı.
Insallah bu denemenizde guzel haberler alirsinizBenim de 4. Deneme
Bu aşamaya geleceğimi hiç dusunmemistim
Başa gelen cekiliyormus
Var tab canm yumurta cıkması durumunu az cok belirliyo kaç tane çıkar ona göre ilaçlar iğneler değişiyorCanım tüp bebekte amh nin önemi varmı genel yumurta rezervi çünkü o
Yenimi başlıyorsunuz tedaviyeVar tab canm yumurta cıkması durumunu az cok belirliyo kaç tane çıkar ona göre ilaçlar iğneler değişiyor
Hayır ben 6. Transferimi oldum hiçte yeni sayılmamYenimi başlıyorsunuz tedaviye
Bilmiyorum ki belki çok yoktur ama yumurta toplanıyor ya neticedeCanım tüp bebekte amh nin önemi varmı genel yumurta rezervi çünkü o
4 deneme de aynı opudan embrıolarla mı transfer oldun ya da hpsı ayrı mıBenim de 4. Deneme
Bu aşamaya geleceğimi hiç dusunmemistim
Başa gelen cekiliyormus
Bana da biraz yapıyor mide bulantısı bir de halsizlikKızlar bu estrofem bana mide bulantısı yapıyor ara ara
4. Transfer hazirligi, daha öncesinde olmamıştı.
Doğrusu başladığım tarihi not etmedim 17 gün oldu ilaç kullanıyorum ayın 6 başlamışım adetin 2 günü başlatılıyor pazartesi transferim var ayın 25 de ve çok korkuyorum bu defaTedaviye başlama tarihinizi yazın ekleyeyim
Merhaba transfer öncesi progesteron 26 sizce çokmu yüksek doktora ulaşamadım hemşire normal dedi pazartesi transfer olucak acaba anlar kendini garantiyemi alıyorlar progesteron kaç olmalı daha önce taze embriyo transferi olduğu için bu sefer tedavi tamamen farklıArkadaslar selamlar. Transfer sonrasi yeni ilaclar eklendi. Zaten vajinal ve oral yolla aldigim ilaclar vardi. Sadece bugune yani transfer gunune ozel Gonapeptyl, gebelik testine kadar Enox ve Prulotex. Transfer oncesi kan testi vermistim progesteronum 11.6 cikmis bu yuzden prolutex kullanmama gerek yokmus. Sizden de bu igneleri kullanan var mi?
Evet çok olmuş inşallah bu defa tutunur dua edicem size kimin kime duası kabul olur bilinmezHayır ben 6. Transferimi oldum hiçte yeni sayılmam
Ya Allah razı olsun çok teşekkür ederimEvet çok olmuş inşallah bu defa tutunur dua edicem size kimin kime duası kabul olur bilinmez
Referans araligini hic bilmiyorum ama bir yükseklik, olumsuzluk olsa hemsireniz zaten doktorla konusup size bilgi verirdi diye dusunuyorum. Insallah bir olumsuzluk yaratmaz, transferinizi basariyla yaparlarMerhaba transfer öncesi progesteron 26 sizce çokmu yüksek doktora ulaşamadım hemşire normal dedi pazartesi transfer olucak acaba anlar kendini garantiyemi alıyorlar progesteron kaç olmalı daha önce taze embriyo transferi olduğu için bu sefer tedavi tamamen farklı