- 5 Kasım 2024
- 194
- 145
- 28
Bende oskopar kullanıyorum günde bir tane ve gün aşırı promester kalçadan .Bende Oksapar kullanıyorum size Enox vermişler kan sulandırıcı ve progestan kalçadan iğne kullanıyorum.
Çok sevindim o haldeBenim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti
Canım maşallah güzel gidiyor değerlerin.Benim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti
Her gün kalçadan iki ampul aynı anda progestan oluyorum benBende oskopar kullanıyorum günde bir tane ve gün aşırı promester kalçadan .
Ben burdayımm çok şükür bende de bir sıkıntı yok sabah akşam olduğum iğnelere salıya kadar devam dedi elimdeki gonaf iğne 150’ydi bu gün ve yarın kullanıp bitiriyorum. pazartesi içinde başka bir iğne hazırlayıp verdi onu yapıp salı günü tekrar kontrole gideceğim bizim de kan sonuçlarında sorun çıkmadı allahım hep birbirimize böyle güzel güzel haberler vermeyi nasip etsin aminEvet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler
İnşallah,Allah nasip ederse çok mutlu oluruz,sizede hayırlı olsun,bekleyen isteyen herkese inşallahYa insallah olumlu haberleri aliriz da sevinirizHayirli olsun
Amin insallahİnşallah,Allah nasip ederse çok mutlu oluruz,sizede hayırlı olsun,bekleyen isteyen herkese inşallah
Inşallah test de çift çizgi görürsünüzYaşadıklarımız çok zor gercekten
Transfer günü hariç yarın 6. Günüm sabahtan erken gebelik testi yapicam bakalım ne cikacak
Acısına nasıl dayanıyosunuz bende hergün iki ampul resmen oturamıyorumHer gün kalçadan iki ampul aynı anda progestan oluyorum ben
İnşallah hepimiz görürüz Kasım in uğuru yüzümüze gülsünInşallah test de çift çizgi görürsünüz
Vallahi ben de oturamıyorum uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorumAcısına nasıl dayanıyosunuz bende hergün iki ampul resmen oturamıyorum
Ya asıl iğneler bittikten sonra maraton başlıyorBen burdayımm çok şükür bende de bir sıkıntı yok sabah akşam olduğum iğnelere salıya kadar devam dedi elimdeki gonaf iğne 150’ydi bu gün ve yarın kullanıp bitiriyorum. pazartesi içinde başka bir iğne hazırlayıp verdi onu yapıp salı günü tekrar kontrole gideceğim bizim de kan sonuçlarında sorun çıkmadı allahım hep birbirimize böyle güzel güzel haberler vermeyi nasip etsin amin
Yok ben onu gün aşırı yaptırıyorum . Ona nasıl dayanıyorsun gerçi bir zamandan sonra artık hissetmiyorsun da bende çok ağrı yapıyorHer gün kalçadan iki ampul aynı anda progestan oluyorum ben
Galiba ben onumuzdekı hafta ya da Aralık 11 12 sı gıbıKizlarrrr önümüzdeki hafta tedaviye başlayacak olan yok mu benden başka
İnşallah bu defa olumlu olurVallahi ben de oturamıyorum uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorumbunun acısını cok iyi bilirim benim altıncı tüp bebek denemem her denememde bu iğneden oldum onun için bir süre sonra böyle yaşamaya alışıyorsunuz
Benim de 4. Denemeİnşallah bu defa olumlu olur6 kere denemeye nasıl psikolojiniz yetti sizi tebrik ediyorum
Regli mi bekliyorsunuzGaliba ben onumuzdekı hafta ya da Aralık 11 12 sı gıbı
Haklısınız tabi başa gelince insan herşeyi kabulleniyo. Sizi hatırladım zaten daha önce konuşmuştuk şuan ne aşamada tedavinizBenim de 4. Deneme
Bu aşamaya geleceğimi hiç dusunmemistim
Başa gelen cekiliyormus
Hep hissediyorum sadece hamile kaldıktan sonra hissetmiyorsunYok ben onu gün aşırı yaptırıyorum . Ona nasıl dayanıyorsun gerçi bir zamandan sonra artık hissetmiyorsun da bende çok ağrı yapıyor