KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti
Çok sevindim o halde 🙏
5. gün embriyosu taze transferdi, 10. günde 15 ile başlamıştı değerim 2 günde bir 2 kat katlama vardı fakat tüpe tutunmuştu, en son iç kanama oldu dış gebelik geçirdim ameliyat oldum fln fln

Benim 3.gün embriyosu.10.gün 5,96 ydı.Doktorum ilacı bırak dedi.Ama sonra değer arttı ,geç tutunma olmuş galiba,yarın netleşecek...Tüplerim kapalı bu arada benim.5,96-26-65-125 dye ilerliyor şu an..Sizin nasıl ilerlemişti
Canım maşallah güzel gidiyor değerlerin.
2 kat olayına takılma. %60 yeterli

Evet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler 🥰
Ben burdayımm çok şükür bende de bir sıkıntı yok sabah akşam olduğum iğnelere salıya kadar devam dedi elimdeki gonaf iğne 150’ydi bu gün ve yarın kullanıp bitiriyorum. pazartesi içinde başka bir iğne hazırlayıp verdi onu yapıp salı günü tekrar kontrole gideceğim bizim de kan sonuçlarında sorun çıkmadı allahım hep birbirimize böyle güzel güzel haberler vermeyi nasip etsin amin

Ben burdayımm çok şükür bende de bir sıkıntı yok sabah akşam olduğum iğnelere salıya kadar devam dedi elimdeki gonaf iğne 150’ydi bu gün ve yarın kullanıp bitiriyorum. pazartesi içinde başka bir iğne hazırlayıp verdi onu yapıp salı günü tekrar kontrole gideceğim bizim de kan sonuçlarında sorun çıkmadı allahım hep birbirimize böyle güzel güzel haberler vermeyi nasip etsin amin
Ya asıl iğneler bittikten sonra maraton başlıyor 🤩 şükür herşey çok yolunda gidiyor. İnşallah sonuna kadar da böyle olacak 🙏 benim de pazartesi kontrol var sabahtan. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç.

Kızlar bu estrofem bana mide bulantısı yapıyor ara ara
4. Transfer hazirligi, daha öncesinde olmamıştı.

X