- 12 Mart 2019
- 14.319
- 33.654
İnşallah kuzum inşallah olsun bu sefer çok ihtiyacımız varÖnce sen yolu aç arkadan bizde gelelim bu sefer olsun karamelim ya
Çokça duamdasin canım benim Hergun dua ettim hep ediyorum sağ salim gelsin minnoşAminn rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsinsende bana dua et aşkım gerçekte varsada güzel ilerlesin
Opu dan sonra transfer ne zaman oldu acabaOpu ağrısız bir işlem endişeniz olmasın zaten anestezili oluyor. Sonrasında en fazla regl ağrısı gibi ağrınız olur ki bende o da olmadı :)
çok teşekkür ederim valla inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız çok heyecanlı gerçektenSenin sürecinde hayırlı olsunheyecan hepimizde tavan Toplam kaç iğne kullandın?
Ben Opu’dan sonra ameliyat oldum. Opu ağustosta oldu. Transferim aralık başı olacak. Embriyolarımız donuk bekliyor.Opu dan sonra transfer ne zaman oldu acaba
İnşallah canım Rabbim yüzümüze gülsün inşallah. Aynı zamana gelmesinde bile var bir hikmetİnşallah kuzum inşallah olsun bu sefer çok ihtiyacımız varben sana ne demiştim bu yılın bereketine inanıyorum diye seninkide olucak bak demiştin dersin yine aramızda ay farkı olucak
Bende bu sabah transfer oldum Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.bende alsam mı acaba erken gebelik testi karar veremedim.test yaparsam kendimi daha çok strese mi sokarım diye,kan testi gününü mu beklesem acabaGunaydinBugun benim transfer gunum. Bakalim nasil gececek. Hepimiz icin guzel bir gun olsun Test icin kullandiginiz guvenilir erken test markalari hangileri var?
3-4 saat sonucu etkilemiştir o yuzden sakin olun5,96-26-65-125 bugün de ölçtürdüm 208 olmuş..Tam iki katı değil..3-4 saat erken verdim testi öncekine göre ama..Ne bileyim.Dış gebelik falan mı yoksa bebeğim benimle mi..Pazartesi tekrar kan vericem.Muayene olucam bi de..Zaman da geçmiyor sanki
Merhaba liste nasıl birşey ben yeni kullanmaya başladım şuan tedavi aşamasındayım dondurulmuş 1 tane embriyom var geçen yıl çift taze embriyo tutmadı bir yıl ara verdim yaş 37Merhabalar. Tedaviye ne zaman başlayacaksiniz listeye ekleyelim
Transfer günü hariç yarın 6. Günüm sabahtan erken gebelik testi yapicam bakalım ne cikacakBende bu sabah transfer oldum Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.bende alsam mı acaba erken gebelik testi karar veremedim.test yaparsam kendimi daha çok strese mi sokarım diye,kan testi gününü mu beklesem acaba
Ya insallah olumlu haberleri aliriz da sevinirizBende bu sabah transfer oldum Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.bende alsam mı acaba erken gebelik testi karar veremedim.test yaparsam kendimi daha çok strese mi sokarım diye,kan testi gününü mu beklesem acaba
Insallah sonuclariniz olumludur. Bebeginize saglikla kavusursunuz5,96-26-65-125 bugün de ölçtürdüm 208 olmuş..Tam iki katı değil..3-4 saat erken verdim testi öncekine göre ama..Ne bileyim.Dış gebelik falan mı yoksa bebeğim benimle mi..Pazartesi tekrar kan vericem.Muayene olucam bi de..Zaman da geçmiyor sanki
Ayy 3 tane iğne miArkadaslar selamlar. Transfer sonrasi yeni ilaclar eklendi. Zaten vajinal ve oral yolla aldigim ilaclar vardi. Sadece bugune yani transfer gunune ozel Gonapeptyl, gebelik testine kadar Enox ve Prulotex. Transfer oncesi kan testi vermistim progesteronum 11.6 cikmis bu yuzden prolutex kullanmama gerek yokmus. Sizden de bu igneleri kullanan var mi?
Teşekkür ederim inşallah hepimizInsallah sonuclariniz olumludur. Bebeginize saglikla kavusursunuz
Ben transfer sonrası iğne kullanmadım hiç. günde 3 kez 2şer tane progesteron vajinal fitil,estrodem ilaç ve folik asit içiyorumArkadaslar selamlar. Transfer sonrasi yeni ilaclar eklendi. Zaten vajinal ve oral yolla aldigim ilaclar vardi. Sadece bugune yani transfer gunune ozel Gonapeptyl, gebelik testine kadar Enox ve Prulotex. Transfer oncesi kan testi vermistim progesteronum 11.6 cikmis bu yuzden prolutex kullanmama gerek yokmus. Sizden de bu igneleri kullanan var mi?
Evet evet yine gobekten yapilan igneler, ince uclular.Ayy 3 tane iğne migonal f gibi mi peki iğnelerin ucu?
Anladim tesekkurler. Muhtemelen tutunmayi artirmak ve kolaylastirmak amaciyladir ama yine de sorayim istedimBen transfer sonrası iğne kullanmadım hiç. günde 3 kez 2şer tane progesteron vajinal fitil,estrodem ilaç ve folik asit içiyorum
Bende Oksapar kullanıyorum size Enox vermişler kan sulandırıcı ve progestan kalçadan iğne kullanıyorum.Arkadaslar selamlar. Transfer sonrasi yeni ilaclar eklendi. Zaten vajinal ve oral yolla aldigim ilaclar vardi. Sadece bugune yani transfer gunune ozel Gonapeptyl, gebelik testine kadar Enox ve Prulotex. Transfer oncesi kan testi vermistim progesteronum 11.6 cikmis bu yuzden prolutex kullanmama gerek yokmus. Sizden de bu igneleri kullanan var mi?
Iyi bari yalniz degilmisimBende Oksapar kullanıyorum size Enox vermişler kan sulandırıcı ve progestan kalçadan iğne kullanıyorum.