KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Super haber. Kalan gunler de guzelce gecsin yumurtalar saglikli ve olgun olsunlar

Yaaa çok çok sevindim adına içindeki heyecanı tahmin edebiliyorum. İnşallah bu heyecan pozitif haberiyle pekişir

cok guzelll masallahh masallahh Allahim hayirlisiyla pozitif sonuçları almanızı da nasip etsin ❤

Güzel arkadasımm benimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah öpüyorum güzel kalbinden

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bende son iğneleri olcam haftaya toplama var çok heyecanlıyım

Güzel arkadasımm benimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah öpüyorum güzel kalbinden
Oldu inşallah oldu inşallah kucağında gördüğümüz gunleride nasip etsin rabbim içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam çok seviniyorum eskiden beri tanıdığım kişilerin öyle haberine isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

Aminn rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsin sende bana dua et aşkım gerçekte varsada güzel ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…