- 24 Temmuz 2024
- 111
- 120
- 34
Super haber. Kalan gunler de guzelce gecsin yumurtalar saglikli ve olgun olsunlarEvet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler
Yaaa çok çok sevindim adınaSimdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimdeBana tutunmalarini bekliyorum Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik
cok guzelll masallahh masallahh Allahim hayirlisiyla pozitif sonuçları almanızı da nasip etsin ❤Simdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimdeBana tutunmalarini bekliyorum Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik
Insallah cok tesekkur ederim, hepimiz pozitif sonucu alalimcok guzelll masallahh masallahh Allahim hayirlisiyla pozitif sonuçları almanızı da nasip etsin ❤
Cok tesekkurler, insallahYaaa çok çok sevindim adınaiçindeki heyecanı tahmin edebiliyorum. İnşallah bu heyecan pozitif haberiyle pekişir
Sağol canımHayırlı olsun canımtest markası alabilir miyiz
Güzel arkadasımmBebeğim çok çok çok sevindim ben burdayım diye bağırıyor bebişbenimde ikiz olmasına rağmen böyleydi 5.gun hayırlısı ile sağ salim gelsin bu defa öyle mutlu oldum ki adına şükürler olsun Allah'ım
İnan şu sürece başladığımdan beri hep o kadar pozitifim ki. Her zaman olumluyu düşündüm. Öyle de olacağına hep çok inanıyorumCok tesekkurler, insallahBugun bir enerjik ve keyifli uyandim. Guzel haberleri de alacagiz insallah
Neden çift transfer oldun? Doktor banada yaştan dolayı çift yapılabileceğini söylediGüzel arkadasımmbenimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah öpüyorum güzel kalbinden
Benim 6. Denemem cünkü. 27 yasındayım başarısız 3 denemeden sonra çift konuluyo.Neden çift transfer oldun? Doktor banada yaştan dolayı çift yapılabileceğini söyledi
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bende son iğneleri olcam haftaya toplama var çok heyecanlıyımSelam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Test hamilesin diyor canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah kanda da pozitif görürsün bitanemHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
memurhanim canım sende bak bakim Eki Görüntüle 3508496
Buda beklemiş şimdiki hali
Eki Görüntüle 3508497
Bende 5.günde 8. Günde gittim kontrole 2 kere toplamda yaniBen kontrole 3 günde bir gitmiştim :) başka arkadaşım toplamda 2 kez gitti yumurta kontrolüne. Kişiye göre değişir endişe etmeyin
Opu nasıl acaba bende hafta içi olacağım ağrın sizin oldu muBeni de 4 gün sonra çağırmıştı sonra 2 gün sonra çağırıp çatlatma iğne vermişti 2 gün sonra da Opu oldum çok fazla kontrole gitmedim yani
Amin kuzumm çok tesekkür ederim inşallah hersey yolunda ilerlerTest hamilesin diyor canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah kanda da pozitif görürsün bitanem
Opu ağrısız bir işlem endişeniz olmasın zaten anestezili oluyor. Sonrasında en fazla regl ağrısı gibi ağrınız olur ki bende o da olmadı :)Opu nasıl acaba bende hafta içi olacağım ağrın sizin oldu mu
Senin sürecinde hayırlı olsunHayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bende son iğneleri olcam haftaya toplama var çok heyecanlıyım
Oldu inşallah olduGüzel arkadasımmbenimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah öpüyorum güzel kalbinden
Aminn rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsinOldu inşallah olduinşallah kucağında gördüğümüz gunleride nasip etsin rabbim içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam çok seviniyorum eskiden beri tanıdığım kişilerin öyle haberine isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
Önce sen yolu aç arkadan bizde gelelim bu sefer olsun karamelim yaAmin kuzumm çok tesekkür ederim inşallah hersey yolunda ilerler