KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet kızlar bugün kontrolüm vardı. Doktor güzel büyümeye başlamışlar dedi ama boyutlarını söylemedi. 200 kullanıyordum şimdi 250 ye çıktık pazartesi birdaha kontrol var. Kan sonuçlarıma baktı gayet iyi hepsi dedi. Ben fsh tan şüpheleniyordum ya onun içinde olumsuz bişey demedi. Diğer cumartesi kızları neredeler 🥰
Super haber. Kalan gunler de guzelce gecsin yumurtalar saglikli ve olgun olsunlar 💝🥰✨

Simdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimde 🥹 Bana tutunmalarini bekliyorum 💖 Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik 💐🍀
Yaaa çok çok sevindim adına 🥰 içindeki heyecanı tahmin edebiliyorum. İnşallah bu heyecan pozitif haberiyle pekişir 🙏

Simdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimde 🥹 Bana tutunmalarini bekliyorum 💖 Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik 💐🍀
cok guzelll masallahh masallahh Allahim hayirlisiyla pozitif sonuçları almanızı da nasip etsin ❤🤗

Bebeğim çok çok çok sevindim ben burdayım diye bağırıyor bebiş 😘😘♥️♥️benimde ikiz olmasına rağmen böyleydi 5.gun hayırlısı ile sağ salim gelsin bu defa öyle mutlu oldum ki adına şükürler olsun Allah'ım 🥰🥰🥰🥰☺️♥️♥️
Güzel arkadasımm🥰🥰 benimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah ❤️ öpüyorum güzel kalbinden❤️

Selam kızlar az önce ilk iğnemi oldum ve bismillah diyerek çıktık bir yola. Cumartesi kontrol için çağırdı. Burda okuduğum kadarıyla 2 günde bir kontrol ediliyormuş ama vardır herhalde bir bildiği diyorum
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bende son iğneleri olcam haftaya toplama var çok heyecanlıyım 🥲

Güzel arkadasımm🥰🥰 benimkide çift transfer inşallah olmuştur inşallah ❤️ öpüyorum güzel kalbinden❤️
Oldu inşallah oldu 🤲🤲☺️♥️♥️ inşallah kucağında gördüğümüz gunleride nasip etsin rabbim ♥️♥️🥰 içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam çok seviniyorum eskiden beri tanıdığım kişilerin öyle haberine isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim 🥰🥰🥰♥️☺️☺️🤲🤲

Oldu inşallah oldu 🤲🤲☺️♥️♥️ inşallah kucağında gördüğümüz gunleride nasip etsin rabbim ♥️♥️🥰 içim nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam çok seviniyorum eskiden beri tanıdığım kişilerin öyle haberine isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim 🥰🥰🥰♥️☺️☺️🤲🤲
Aminn rabbim bu uğurda emek veren herkese nasip etsin 🥰🥰 sende bana dua et aşkım gerçekte varsada güzel ilerlesin 🥰😘

X