KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok teşekkür ediyorum yarın 14. Günüm ama doktor bana sayı söylemedi. Hatta benim doktorum konuşmayı pek sevmez :) sadece güzel büyüdüklerini ve iyi olduklarını söyledi.
Belkide en doğru yaklaşımdır ya bir süre sonra bildiklerimiz dert oluyor sanki bize

Merhabalar herkese. Dun gobekten yaptigim enox kan sulandirici igne biraz sertlik yapmis gobegimde, beze gibi. Elimle ovusturarak dagitmaya calistim ama bezeden dolayi biraz aciyor. Kendi haline biraksam gecer mi acaba? Internete baktim igneyi Ust uste benzer yerlere yaptiysaniz olabilir endise etmeye gerek yok demisler ama size de sorayim istedim.

Herkese günaydın ilmekci bugün opu vardı dimi senin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Selamlar bu saate kadar uyudum herhalde okula gitmek için uyandığım kaç sabah varsa acısını çıkartıyorum umuyorum bu sürecin en zor kısmını atlatmışımdır iyiyim herşey yolunda tuvalete gitmek için kalktım hafif kanamam var korkacağımı tahmin ettiğim için hastaneden çıkarken hemşireye sormuştum kanamam olacak mı diye hafif lekelenme şeklinde olabilir demişti o yüzden hiç dert etmedim geri yatıp sabaha kadar uyumak istiyorum genel olarak korkacak bir şey yok canım sana da kolaylıklar diliyorum allahım bu çabalarımızı zayi etmesin amin

Kızlar merhaba. 6 dolgun yumurtama işlem yapılmış 6sı da döllenmişti ve bugün 5. Gün aradılar 5 tanesi kalmış genetiğe gönderilecek. Çok şükür rabbime bu sefer de kalmaz sanıyordum ama içimde hep umut vardı adetimle rahim hazırlığına başlicaz 2 haftaya da genetikten sonuç gelir

Karışma canım normal çok iğne yiyoruz o süreçte. İğneyi yapınca da ovuşturma sadece biraz bastır.

Yeni transfer oldum bende zaman geçsin diye bekliyorum insan bekleyemiyor çok tuhaf duygular
Ya ben genelde misafirliğe gidip gezen bir tip değilim ama kafamı da dağ bayır deniz gezerek dağıtırım bu süreçte nerde gezeceksin hiç. Ama transferden sonraki bekleyişin de herkes zor geçtiğini söylediği için süreçten önce kendimce bir sürü arkadaşımı akşam oturmaya çağırdım hepsi de çok sevindiler hep bize de geleceksiniz dediler bende geleceğim söz dedim transferden sonra da hepsine sırayla giderim sabah okul akşam gezme derken geçer diye umuyorum kaç gün bekleniyor 10 günse mesela 5’i okey dizi film izlemek de işe yararsa bi şekilde atlatırım. Size de kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmanızı tavsiye ederim beni bir ara örgü dehşet oyalıyordu mesela sonradan hem düşünüp hem örmeye elim alışınca o da işlemiyor şu an. Düşüncenizi başka yöne vereceğiniz bir aktivite iyi gelebilir

Bir sorun olmaz merak etmeyin

Hadi bakalım bundan sonraki süreçte misler gibi geçsin kaç yumurta toplandı bilgi verdiler mi? Birde ameliyat olacağı zamanki gibi mi oluyor. Hani komple çıplak sadece ameliyat kıyafeti gibi? Bende yarın sabahı bekliyorum. Bugün eşimle izmirde güzelce gezdik yorduk kendimizi ki akşam uyuyabileyim diye :)

Benim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olur
Wvet cnm
Benim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olur
Ay cnm zaten ben yanlış dedim transferden bir gün önce yapılacak diye biliyorum belki yarın sana tahlili yaparlar nk hücre paneli tahlili 5 bin falan yapabilirler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…