Belkide en doğru yaklaşımdır ya bir süre sonra bildiklerimiz dert oluyor sanki bizeÇok teşekkür ediyorumyarın 14. Günüm ama doktor bana sayı söylemedi. Hatta benim doktorum konuşmayı pek sevmez :) sadece güzel büyüdüklerini ve iyi olduklarını söyledi.
Benim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olurCnm bugün makrofaj aşısı yapilacak mi sana tavmergende
Insallah guzel sonuclar alacaksiniz, kalben cok inaniyorumBenim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olur
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzInsallah guzel sonuclar alacaksiniz, kalben cok inaniyorum
Selamlar bu saate kadar uyudum herhalde okula gitmek için uyandığım kaç sabah varsa acısını çıkartıyorum
Hepimiz senin yerine de derin bir oh çektik gözün aydınKızlar yatılı misafir gelecek demiştim ya o iptal oldu hava karlı diye gelmekten vazgeçtiler
Karışma canım normal çok iğne yiyoruz o süreçte. İğneyi yapınca da ovuşturma sadece biraz bastır.Merhabalar herkese. Dun gobekten yaptigim enox kan sulandirici igne biraz sertlik yapmis gobegimde, beze gibi. Elimle ovusturarak dagitmaya calistim ama bezeden dolayi biraz aciyor. Kendi haline biraksam gecer mi acaba? Internete baktim igneyi Ust uste benzer yerlere yaptiysaniz olabilir endise etmeye gerek yok demisler ama size de sorayim istedim.
Ya ben genelde misafirliğe gidip gezen bir tip değilim ama kafamı da dağ bayır deniz gezerek dağıtırım bu süreçte nerde gezeceksin hiç. Ama transferden sonraki bekleyişin de herkes zor geçtiğini söylediği için süreçten önce kendimce bir sürü arkadaşımı akşam oturmaya çağırdım hepsi de çok sevindiler hep bize de geleceksiniz dediler bende geleceğim söz dedimYeni transfer oldum bende zaman geçsin diye bekliyorum insan bekleyemiyor çok tuhaf duygular
Bir sorun olmaz merak etmeyinMerhabalar herkese. Dun gobekten yaptigim enox kan sulandirici igne biraz sertlik yapmis gobegimde, beze gibi. Elimle ovusturarak dagitmaya calistim ama bezeden dolayi biraz aciyor. Kendi haline biraksam gecer mi acaba? Internete baktim igneyi Ust uste benzer yerlere yaptiysaniz olabilir endise etmeye gerek yok demisler ama size de sorayim istedim.
Hayirlisi olsunespressoc bugün test günümdü sonucum pozitif beni de listeye alabilirsin
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Allah içimize ferahlık sakinlik bebişlerimize sağlık versin
Ayy çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hemen ekliyorumespressoc bugün test günümdü sonucum pozitif beni de listeye alabilirsin
Teşekkür ederim çiçeğimHepimiz senin yerine de derin bir oh çektik gözün aydın
Hadi bakalım bundan sonraki süreçte misler gibi geçsinSelamlar bu saate kadar uyudum herhalde okula gitmek için uyandığım kaç sabah varsa acısını çıkartıyorumumuyorum bu sürecin en zor kısmını atlatmışımdır iyiyim herşey yolunda tuvalete gitmek için kalktım hafif kanamam var korkacağımı tahmin ettiğim için hastaneden çıkarken hemşireye sormuştum kanamam olacak mı diye hafif lekelenme şeklinde olabilir demişti o yüzden hiç dert etmedim geri yatıp sabaha kadar uyumak istiyorum genel olarak korkacak bir şey yok canım sana da kolaylıklar diliyorum allahım bu çabalarımızı zayi etmesin amin
Wvet cnmBenim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olur
Ay cnm zaten ben yanlış dedim transferden bir gün önce yapılacak diye biliyorum belki yarın sana tahlili yaparlar nk hücre paneli tahlili 5 bin falan yapabilirler belkiBenim opu yarın sabah olacak. Birde benim doktorum böyle birşeyden bahsetmedi. Bakalım yarın belli olur
Hayırlı olsun saglıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallahespressoc bugün test günümdü sonucum pozitif beni de listeye alabilirsin