5.ci gün canımCanım kaçıncı gün embriyosu idi
Kaçıncı gün embriyosuydu canımkızlar 10.cu gün 151 beta, 12.cü gün 478 geldi nasıl sizce
Ay 5. Günmüş benimde 10. Gün 161 cıktıda biraz düşük gelmişti bana5.ci gün canım
çok güzel değerinizAy 5. Günmüş benimde 10. Gün 161 cıktıda biraz düşük gelmişti bana
18 Kasımda transfer oldumCanım sen 19 kasımda mı oldun transferi
Ya bakalım yarın 2. Kanı vereceğim inşallah artmıştırçok güzel değeriniz
Aynı gün olduk yarın veriyosun dimi 2. Kanı18 Kasımda transfer oldum
Crp değerim yükseldi o yüzden ertelendi. 186 oldu acillerde süründümCanım niye olmadı transfer
Çok geçmiş olsun vardır bir hayır Allah en hayırlısıni bilir hiç üzülmeyin bende transferden bir gün önce bagazim şişti ateslendim ama sabahı transfer vardı hemşire sorun olmaz dedi ama benim içim rahat değil hala öksürüyorum ben ertelensin istiyordum motive değildim resmen ölü gibiydim transfer anında şimdi bilmiyorum tutundumu okadar hastalık sonrası yani diyecegim kafan rahat olup transfere gitsen daha iyi üzülme olurmuCrp değerim yükseldi o yüzden ertelendi. 186 oldu acillerde süründüm
Vardır bunda da bir hayır canım öyle düşün. Biliyorum insan kendini hazırlıyor sonra birşey çıkıyor çok üzülüyor. Allah yardimcin olsun canını sıkma herşey daha da güzel olacak ondandır bu gecikmaCrp değerim yükseldi o yüzden ertelendi. 186 oldu acillerde süründüm
Bende 25 kasımda transfer oldum . İnşallah güzel haberler yazarız burayaBenimde 25 Kasım transfer hayırlı olsun sizinki inşallah rabbim isteyen herkese versin bizede mübarek cumanın hatrına kimsenin emeği boş gitmez inşallah
Bana doktorum 8. Günümde yükselmesi zor ama ilaçlara devam demiştiEki Görüntüle 3512068 arkadaşlar bugün 9. Günüm,sabah test yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı akşam kan verdim maalesef 0 çıktı moralim çok bozuldu yayükselir mi bilmiyorum bu saatten sonra
Benim sadece 7. Günüm de olmuştu belli belirsiz peçeteye gelenBir de pozitif görüp yerleşme kanaması yaşayan oldu mu ve kanamanız kaç gün sürdü miktarı ne kadardı
Evet yarın öğleden önce vereceğim haberleselimAynı gün olduk yarın veriyosun dimi 2. Kanı
Ben de devam ediyorum ama çok moralim bozuldu yaBana doktorum 8. Günümde yükselmesi zor ama ilaçlara devam demişti