Beni de oksopar yakıyorŞimdi gonapeptyl iğneyi oldum 2 adet fena yaktı ya. Sizde de oldu mu acaba? O kadar iğne oldum hiçbirinde böyle bişey hissetmedim.
İncir duydum bende yemeyi düşünüyorum acaba zararı olur muBende hep öyle oldu durduramıyordum kendimi ama son toplamam da sürekli incir ve nar tükettim abur cubur yemek yerine. Sende dene daha iyi yumurtalar oluyor
Sabah 2 akşam 2 ben de kullanıyorummm unutmuşum mmİlaclarimizda aynı benim exstra estrofem var
Foldenpi kullanıyorum takviye olarak ne iştahımi açtı bilmiyorum çok sinirlendimTransferden snra ben de doymuyorum. 2 gündür önüme geleni yiyorum. Progestan iğne ve fitil kullanıyrm. Oksopar iğne bir de vitaminler
Bence olmazz İncirli ne kürler yedim ben. Bir de kabak çekirdeği badem ceviz yiyorum çokkİncir duydum bende yemeyi düşünüyorum acaba zararı olur mu
Sinirlenmeeee sana şifa olsun yediklerininFoldenpi kullanıyorum takviye olarak ne iştahımi açtı bilmiyorum çok sinirlendim
İnşallah şifa olur kilo olmazSinirlenmeeee sana şifa olsun yediklerinin
Tamam bende kuru incir yiyeyim az önce reçel yedim incir reçeli Kasık kaşıkBence olmazz İncirli ne kürler yedim ben. Bir de kabak çekirdeği badem ceviz yiyorum çokk
Yapacak bir şey yok yiyorum vallaİnşallah şifa olur kilo olmazolur olmadık şeyler istiyor canım
İğneside biraz kalın geldi. Psikolojik olarak zaten nedense bu sefer biraz gerildim belki onun da etkisi oldu. Neyse bunlar gelip geçiyor zaten. Sonuca odaklıyımBeni de oksopar yakıyor
Bende tedaviye basladigindan beri yiyiyorum inciri bilmiyorum zarar varmı birde her akşam biraz kabak çekirdeği yararı olurmu bilmiyorum umarım yararlıİncir duydum bende yemeyi düşünüyorum acaba zararı olur mu
Bende aldım çiğ halini yiyorum aradaYapacak bir şey yok yiyorum valla
Kabak çekirdeği kuru yemiş nar incir vardı benim listemdeBende tedaviye basladigindan beri yiyiyorum inciri bilmiyorum zarar varmı birde her akşam biraz kabak çekirdeği yararı olurmu bilmiyorum umarım yararlı
Aynen öyle yakmalar morarmalar geçer... Bebişler gelsin de her şey unutulurİğneside biraz kalın geldi. Psikolojik olarak zaten nedense bu sefer biraz gerildim belki onun da etkisi oldu. Neyse bunlar gelip geçiyor zaten. Sonuca odaklıyım
Hepsini de çok severim mmKabak çekirdeği kuru yemiş nar incir vardı benim listemde
Yok canım ben incir tükettiğim için yumurtalarım daha kaliteli oldu doğruymuşİncir duydum bende yemeyi düşünüyorum acaba zararı olur mu
Canım kaçıncı gün embriyosu idikızlar 10.cu gün 151 beta, 12.cü gün 478 geldi nasıl sizce
Canım sen 19 kasımda mı oldun transferiPozitifdeğerin kaç çıktı benim 3.gun embriyosu 10.gündü bugün iki tane transfer ettiler 26 çıktı sonuç
Tamam canım ben de tüketeyim günde birkaç tane kuru incirYok canım ben incir tükettiğim için yumurtalarım daha kaliteli oldu doğruymuş