KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Amin inşallah herkes beklediği güzel haberleri alsın sağlıklıla sıhhat ile gelsinler

Bende seninle ayniydim 7 yıllık evli çikolata kisti vs. Benimde şuan pozitif 5. Gün Çift embriyo benim. 8. Gün fln benimde böyle idi

İnşallah canım çok sağol vallahi kalbimden de dilimden de dua eksik olmuyor. Bugün kasıklarım iyice dolu dolu gibi. Çişimi yaparken bile ağrı oluyor. Son 2 saatim ovitrelle için.
Ben sabah idrarımı yaparken çok zorlandım kasıklarım patlıcak gibiydi ve dün adet sancım gibi sancım vardı pazar günü rahatlıcaksın

Çok çok teşekkür ederim

Şişkinlik geçiyormuş galiba zaten. Valla zaman geçmiyor gibi sanki
Bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ya nihayet akşam oldu bu gece uyudum mu sabah hastanede gözümü açarım artık bana da dua edin allahım hepimize mutlu haberler paylaşabilmeyi nasip etsin

Bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ya nihayet akşam oldu bu gece uyudum mu sabah hastanede gözümü açarım artık bana da dua edin allahım hepimize mutlu haberler paylaşabilmeyi nasip etsin
Bizde yarın yola çıkacağız. Pazar sabahı hastanede olacağız. İzmirde gezdik ettik otel bulduk derken geçecek inşallah zaman. Asıl sonrası beklemek daha çok zorlıcak

3 yıldır bebeğimiz olmuyor 28 kasımda ilk tüp bebek denememin ilk transferini gerçekleştirdik Rabbim hepimizi mutlu etsin kucağımızı doldursun

Çok güzel hayırlı olsun

3 yıldır bebeğimiz olmuyor 28 kasımda ilk tüp bebek denememin ilk transferini gerçekleştirdik Rabbim hepimizi mutlu etsin kucağımızı doldursun
Benimde 25 Kasım transfer hayırlı olsun sizinki inşallah rabbim isteyen herkese versin bizede mübarek cumanın hatrına kimsenin emeği boş gitmez inşallah

Reactions: egb
Şimdi gonapeptyl iğneyi oldum 2 adet fena yaktı ya. Sizde de oldu mu acaba? O kadar iğne oldum hiçbirinde böyle bişey hissetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…