Amin inşallah herkes beklediği güzel haberleri alsın sağlıklıla sıhhat ile gelsinlerBelirli bir değeri yok canım kişiden kişiye değişiyor kiminin gününde 100lerde çıkarken kiminin 500lerde çıkıyor yani şu kadar değer olmalı denemez ama idrar testin bayağı net görünüyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah önemli olan iki günde iki katı katlanması benim ikizdi 8.gun 360lardaydi değer önceki gebelikte 9.gun idrar testim senin testin gibiydi değer 160ti
Bende seninle ayniydim 7 yıllık evli çikolata kisti vs. Benimde şuan pozitif 5. Gün Çift embriyo benim. 8. Gün fln benimde böyle idiArkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
İnşallah senin de rahat geçer canım bol dua etmeyi unutmasüper çok sevindim senin adına. İnşallah benim de öyle olur. Çünkü 3 saat dönüş yolum olacak.
İnşallah canım çok sağolİnşallah senin de rahat geçer canım bol dua etmeyi unutma
Allah yardımcınız olsunn, opu çok güzel geçsin inşallahİnşallah canım çok sağolvallahi kalbimden de dilimden de dua eksik olmuyor. Bugün kasıklarım iyice dolu dolu gibi. Çişimi yaparken bile ağrı oluyor. Son 2 saatim ovitrelle için.
Ben sabah idrarımı yaparken çok zorlandım kasıklarım patlıcak gibiydi ve dün adet sancım gibi sancım vardı pazar günü rahatlıcaksınİnşallah canım çok sağolvallahi kalbimden de dilimden de dua eksik olmuyor. Bugün kasıklarım iyice dolu dolu gibi. Çişimi yaparken bile ağrı oluyor. Son 2 saatim ovitrelle için.
Çok çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsunn, opu çok güzel geçsin inşallah
Şişkinlik geçiyormuş galiba zaten. Valla zaman geçmiyor gibi sankiBen sabah idrarımı yaparken çok zorlandım kasıklarım patlıcak gibiydi ve dün adet sancım gibi sancım vardı pazar günü rahatlıcaksın
Bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ya nihayet akşam oldu bu gece uyudum mu sabah hastanede gözümü açarım artık bana da dua edin allahım hepimize mutlu haberler paylaşabilmeyi nasip etsinÇok çok teşekkür ederim
Şişkinlik geçiyormuş galiba zaten. Valla zaman geçmiyor gibi sanki
Bizde yarın yola çıkacağız. Pazar sabahı hastanede olacağız. İzmirde gezdik ettik otel bulduk derken geçecek inşallah zaman. Asıl sonrası beklemek daha çok zorlıcakBana da zaman geçmiyor gibi geliyor ya nihayet akşam oldu bu gece uyudum mu sabah hastanede gözümü açarım artık bana da dua edin allahım hepimize mutlu haberler paylaşabilmeyi nasip etsin
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim
3 yıldır bebeğimiz olmuyor 28 kasımda ilk tüp bebek denememin ilk transferini gerçekleştirdik Rabbim hepimizi mutlu etsin kucağımızı doldursunBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim
Çok güzel hayırlı olsunArkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Canım niye olmadı transferBen kasımda transfer olamadım
Ay olmaz mı hiç ☺Kızlar ya benim iştahım çok açıldı ilaçların etkisi sanırım sizde de oldu mu ?
Bende hep öyle oldu durduramıyordum kendimi ama son toplamam da sürekli incir ve nar tükettim abur cubur yemek yerine. Sende dene daha iyi yumurtalar oluyorKızlar ya benim iştahım çok açıldı ilaçların etkisi sanırım sizde de oldu mu ?
Transferden snra ben de doymuyorum. 2 gündür önüme geleni yiyorum. Progestan iğne ve fitil kullanıyrm. Oksopar iğne bir de vitaminlerKızlar ya benim iştahım çok açıldı ilaçların etkisi sanırım sizde de oldu mu ?
Benimde 25 Kasım transfer hayırlı olsun sizinki inşallah rabbim isteyen herkese versin bizede mübarek cumanın hatrına kimsenin emeği boş gitmez inşallah3 yıldır bebeğimiz olmuyor 28 kasımda ilk tüp bebek denememin ilk transferini gerçekleştirdik Rabbim hepimizi mutlu etsin kucağımızı doldursun
Ya bende asla böyle değilim ama canım saçma sapan şeyler istiyor yyaAy olmaz mı hiç ☺hatta eşime dedim ki şuan iştahım o kadar açık ki seni bile yiyebilirim