KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Belirli bir değeri yok canım kişiden kişiye değişiyor kiminin gününde 100lerde çıkarken kiminin 500lerde çıkıyor yani şu kadar değer olmalı denemez ama idrar testin bayağı net görünüyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah önemli olan iki günde iki katı katlanması benim ikizdi 8.gun 360lardaydi değer önceki gebelikte 9.gun idrar testim senin testin gibiydi değer 160ti
Amin inşallah herkes beklediği güzel haberleri alsın sağlıklıla sıhhat ile gelsinler

Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Bende seninle ayniydim 7 yıllık evli çikolata kisti vs. Benimde şuan pozitif 5. Gün Çift embriyo benim. 8. Gün fln benimde böyle idi

İnşallah canım çok sağol 🙏 vallahi kalbimden de dilimden de dua eksik olmuyor. Bugün kasıklarım iyice dolu dolu gibi. Çişimi yaparken bile ağrı oluyor. Son 2 saatim ovitrelle için.
Ben sabah idrarımı yaparken çok zorlandım kasıklarım patlıcak gibiydi ve dün adet sancım gibi sancım vardı pazar günü rahatlıcaksın 🥰🙏🏻

Bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ya nihayet akşam oldu bu gece uyudum mu sabah hastanede gözümü açarım artık bana da dua edin allahım hepimize mutlu haberler paylaşabilmeyi nasip etsin
Bizde yarın yola çıkacağız. Pazar sabahı hastanede olacağız. İzmirde gezdik ettik otel bulduk derken geçecek inşallah zaman. Asıl sonrası beklemek daha çok zorlıcak ☺️

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@akrephanim30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
ilmekci ilmekci 24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer)
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
@anoniiim:anneadayı:

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@dreamermama12 Ay28 ekim(transfer):anneadayı:
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@akrephanim30 Kasım transfer
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
uniq12 uniq12 12 ay15 Kasım
ilmekci ilmekci 24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer)
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
@anoniiim:anneadayı:
3 yıldır bebeğimiz olmuyor 28 kasımda ilk tüp bebek denememin ilk transferini gerçekleştirdik Rabbim hepimizi mutlu etsin kucağımızı doldursun

Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Çok güzel hayırlı olsun🧿

X