KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çatlamıyor canım o iğneler işe yarıyor dün akşam ben de telaşlıydım akıntım olunca ay dedim çatlıyor herhalde ama çatlamamış bak senin de öyle olucak
Yumurta akı kıvamındaydı benim akıntım ondan endişelendim biraz. Sen nasılsın sersemlik var mı ?

Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
[
Hayırlı olsun pozitif
inşallah öyledir bugün kan testi vercem 8 .gğn kan testi değer kaç olmalı sizce kimyasal falan çok korkuyorum o yüzden bu teste hiç sevinemedim

öncelikle tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. kistlerin boyutu neydi acaba?

Merhaba, benim 13 unde yumurta toplamam oldu. Ama döllenme olmadığı icin transfer olmadi.ve 5 gün sonra 18 inde regli oldum. Ve regli bitiminde bir hafta sonra bugun yine kanamam var. Sanirim regli oluyorum. Sizce bu normal mi? Başına gelen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…