- 27 Ekim 2024
- 95
- 103
- 34
Allah seninde yardımcın olsun canimmBence en yorucu süreç opuya kadar olan süreç, sonrası güzel ve heyecanlı inanıyorum hepimizin bebişleri olacak Rabbimin izniyle.
Bende transfere hazırlanıyorum canım estrofem kullanıyorum 1 hafta sonra kontrol bakalım ne olacak@royaal @sedu066 @ecmel06 @tosbik2519yirmibesekim kızlar ne durumdasiniz
@Fatmagl001 @Anneolmayolundayim
Dualarım seninle canım inşallah kaliteli güzel embriyoların oluşsunBen hiç sigara içmiyorum aslında vitaminlerime başlayalı 3 ay oldu umarım benim de bu opumda fazla ve kaliteli embriyom oluşur dua edin bana da.
Çatlamıyor canım o iğneler işe yarıyor dün akşam ben de telaşlıydım akıntım olunca ay dedim çatlıyor herhalde ama çatlamamış bak senin de öyle olucakYok yok iyi düşünüyoruzonca iğneyi boşa kullanıyor olamayız dimi
Çok teşekkür ederim 2. tüp bebek denemem olacak 9 Aralık'ta opu için iğnelere başlayacağım ben deDualarım seninle canım inşallah kaliteli güzel embriyoların oluşsun
Yumurta akı kıvamındaydı benim akıntım ondan endişelendim biraz. Sen nasılsın sersemlik var mı ?Çatlamıyor canım o iğneler işe yarıyor dün akşam ben de telaşlıydım akıntım olunca ay dedim çatlıyor herhalde ama çatlamamış bak senin de öyle olucak
inşallah öyledir bugün kan testi vercem 8 .gğn kan testi değer kaç olmalı sizce kimyasal falan çok korkuyorum o yüzden bu teste hiç sevinemedimHayırlı olsun pozitif
Aminn inşallah öyledir bugün kan vercem kaş çıkmalı değer sizce kimyasal falan olma ihtimali yüzünden sevinemiyorum normalde kan verme günü pazardıCanım bebeğin seninle hayırlısı olsun
öncelikle tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. kistlerin boyutu neydi acaba?Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
[
inşallah öyledir bugün kan testi vercem 8 .gğn kan testi değer kaç olmalı sizce kimyasal falan çok korkuyorum o yüzden bu teste hiç sevinemedim
11 cmdi sonrası bitkisel şeyler hacamat yoga 5cm düştü sahada düşmediöncelikle tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla ilerler. kistlerin boyutu neydi acaba?
Yok rahat geçti canım sersemlikte yok ağrımda olmadı çok şükürYumurta akı kıvamındaydı benim akıntım ondan endişelendim biraz. Sen nasılsın sersemlik var mı ?