KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Oyy maşallah 🧿 hadi bakalım yumurtalarda güzelce döllensin herşey gönlüne göre olsun 🙏 sende de yumurtlama akıntısı gibi olmuş muydu opu öncesi?
Amin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻 evet evet hele dün çok daha fazlaydı çatlar mı diye korktum çok şükür çatlamamış rahat ol canım sende bol bol dua et 🙏🏻🥰

Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim

Eklentiler

• 210388DD-3311-4B20-A7C3-8751D0351364.jpeg
    210388DD-3311-4B20-A7C3-8751D0351364.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Canım bebeğin seninle hayırlısı olsun

Hayırlı olsun pozitif 🥰🥰

Yok yok iyi düşünüyoruz 🥰 onca iğneyi boşa kullanıyor olamayız dimi 😊
Tabi tabi canım çatlama engelleyici iğne kullanıyoruz hiç bişey olmaz inşallah. Kızlar birde bişey sormak istiyorum ben diyetisyene gidiyorum sabah birde gece tarçınlı ılık su içiyorum tarçın kan sulandırıcı etkisi var ya olumsuz etkisi olur mu sürece kullanmasam mi acaba

Geçmiş olsun maşallah canım umarım hepsi embriyo olur, yumurtaları fazla çıkan arkadaşlarım bana da öğretin neler yaptığınızı benim geçen opuda 2 yumurtam vardı nasıl arttırabilirim
İnşallah canım🙏🏻🙏🏻 ben 3 ay önceden vitamin takviyesi kullandım sigarayı azalttım şimdi zaten hepten bıraktım

X