- 10 Eylül 2017
- 3.181
- 3.522
Yok yok iyi düşünüyoruz onca iğneyi boşa kullanıyor olamayız dimiCanım çatlamamıştır inşallah ya akıntı olabiliyor bu dönemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok iyi düşünüyoruz onca iğneyi boşa kullanıyor olamayız dimiCanım çatlamamıştır inşallah ya akıntı olabiliyor bu dönemde
Amin canım inşallah evet evet hele dün çok daha fazlaydı çatlar mı diye korktum çok şükür çatlamamış rahat ol canım sende bol bol dua etOyy maşallah hadi bakalım yumurtalarda güzelce döllensin herşey gönlüne göre olsun sende de yumurtlama akıntısı gibi olmuş muydu opu öncesi?
Bence ikizler geliyorArkadaşlar 20. Gün beta HCG 18209 çıktı nasıl sizce çift embriyo transferi bu arada.
Kese ve kalp atımını duydun muArkadaşlar 20. Gün beta HCG 18209 çıktı nasıl sizce çift embriyo transferi bu arada.
Ben kasımda transfer olamadım@royaal @sedu066 @ecmel06 @tosbik2519 @yirmibesekim kızlar ne durumdasiniz
@Fatmagl001 A Anneolmayolundayim
Tek kese gördük 4 gün önce kalp atimina gitmedim henüz duyulmaz dedi doktorKese ve kalp atımını duydun mu
Canım bence ikiz gibi sonucun maşallah, keseyi gördünüz müArkadaşlar 20. Gün beta HCG 18209 çıktı nasıl sizce çift embriyo transferi bu arada.
Ay inşallah ya inşallah idrar yolu enfeksiyonu çıktı hoca korkuttu beniBence ikizler geliyor
Tek kese gördük canım ama gizlenmiş olabilir ikinci dedi belli değil henüzCanım bence ikiz gibi sonucun maşallah, keseyi gördünüz mü
Diğer keseler sonradan görülebiliyor canım hayırlısı olsunTek kese gördük 4 gün önce kalp atimina gitmedim henüz duyulmaz dedi doktor
Canım bebeğin seninle hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Ay tek gorunsunde sagliklicaaa Allah'ım amin yaDiğer keseler sonradan görülebiliyor canım hayırlısı olsun
Geçmiş olsun maşallah canım umarım hepsi embriyo olur, yumurtaları fazla çıkan arkadaşlarım bana da öğretin neler yaptığınızı benim geçen opuda 2 yumurtam vardı nasıl arttırabilirimAnca gelebildim buraya canım 10 yumurtam toplandı
Hayırlı olsun pozitifArkadaşlar merhaba 7 yıllık evliyim çikolata kistim vardı herşey normal ama olmuyordu eşimde ve bende tip bebek 5.gün dondurulmuş embriyo 21 kasımda transfer edildi dün ve bugün idrar testi yaptım tabi dayanayıp bu yoldan geçenler yorum atarsa sevinirim
Tabi tabi canım çatlama engelleyici iğne kullanıyoruz hiç bişey olmaz inşallah. Kızlar birde bişey sormak istiyorum ben diyetisyene gidiyorum sabah birde gece tarçınlı ılık su içiyorum tarçın kan sulandırıcı etkisi var ya olumsuz etkisi olur mu sürece kullanmasam mi acabaYok yok iyi düşünüyoruz onca iğneyi boşa kullanıyor olamayız dimi
İnşallah canım ben 3 ay önceden vitamin takviyesi kullandım sigarayı azalttım şimdi zaten hepten bıraktımGeçmiş olsun maşallah canım umarım hepsi embriyo olur, yumurtaları fazla çıkan arkadaşlarım bana da öğretin neler yaptığınızı benim geçen opuda 2 yumurtam vardı nasıl arttırabilirim
Ben hiç sigara içmiyorum aslında vitaminlerime başlayalı 3 ay oldu umarım benim de bu opumda fazla ve kaliteli embriyom oluşur dua edin bana da.İnşallah canım ben 3 ay önceden vitamin takviyesi kullandım sigarayı azalttım şimdi zaten hepten bıraktım