KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum da doktorun ginera vermişti dün sonuncusunu içtim bugün kahverengi lekelenme görüyorum ama regl başlangıcı mi yoksa ilaçtan mi nasıl ayirt edebilirim bilmiyorum. Regl ikinci gün tedaviye başlayacağız da bizde hafta başında da lekelenme oldu bir kaç gün sonra geçmişti. İlacı kullanırken olabilir demişti hemşiremiz de şimdi işin içinden çıkamadım

Kızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar

Tabiki de asla olumsuzu düşünmüyoruz kasık ağrım yok benim sadece ara ara akıntım fazlalaşıyor. Sen bu akşam yaptın mı çatlatma iğnesi
evet çatlatma iğnesini yaptım, yarın sabah 8de inşallah önce ultrasona giricem sonrasında bi problem yoksa yumurtalarım alıncak. sizin ilk tedaviniz mi?

Dün gece 10da vurdum iğneyi canım aynen ben de gördüm çatlamış falan yazmışlar ama kötü düşünmek istemiyorum
Bende dün akşam 9 buçukta oldum iğneyi nasipse yarın sabah 9 buçukta yumurta toplama olacak dedi doktor 7 buçukta hastanede olacağız genel anestezi olacağı için 12’den sonra su bile içme dedi rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin amin

Kızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar
Çatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onu

Çatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onu
Hayır bu akşam 21:30 da yapacağım çatlatma iğnesini. O yüzden bir acaba mı var kafamda. Ama sanırım yumurtalar iyice olgunlaştığı için oluyor. Yani en azından ben öyle düşünüyorum

Canım çatlamamıştır inşallah ya akıntı olabiliyor bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…