Canım senin opu ne zaman belli oldu mu kaçıncı Gündesin
11. Günümdeyim canım. Pazar sabah 8 de opu. Kasıklarım iyice şişti bugün biraz sancı yapıyor haliyle. Neyseki son saatlerim. Sen nasılsın? 3. Günün dimi senindeCanım senin opu ne zaman belli oldu mu kaçıncı Gündesin
İyi bakaladim hadi hayırlısıyla güzel yumurtaların toplanır11. Günümdeyim canım. Pazar sabah 8 de opu. Kasıklarım iyice şişti bugün biraz sancı yapıyor haliyle. Neyseki son saatlerim. Sen nasılsın? 3. Günün dimi seninde
Evet benimde ortalama o zamanlarda başlamıştı. Olsun güzel ağrılar bunlarİyi bakaladim hadi hayırlısıyla güzel yumurtaların toplanırevet benim 3. Günüm benimde dün gece ağrılarım başladı hafiften
evet çatlatma iğnesini yaptım, yarın sabah 8de inşallah önce ultrasona giricem sonrasında bi problem yoksa yumurtalarım alıncak. sizin ilk tedaviniz mi?Tabiki de asla olumsuzu düşünmüyoruzkasık ağrım yok benim sadece ara ara akıntım fazlalaşıyor. Sen bu akşam yaptın mı çatlatma iğnesi
Dün gece 10da vurdum iğneyi canımaynen ben de gördüm çatlamış falan yazmışlar ama kötü düşünmek istemiyorum
Evet ya boşver biz kötü düşünmeyelim sürecimiz gayet sağlıklı ve güzel ilerliyor. Allahın izniyle öyle de devam edecek. Ben yarın akşam 21:30 da vurulcam. Pazar sabah 7:45 de merkezde olacağım. Yarın iki tanede gonapeptyl vurcam 20:30 da. Öğlen 2 de son cetrodite olcam. Sonra her yerim delik deşik
Bende dün akşam 9 buçukta oldum iğneyi nasipse yarın sabah 9 buçukta yumurta toplama olacak dedi doktor 7 buçukta hastanede olacağız genel anestezi olacağı için 12’den sonra su bile içme dedi rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin aminSelam kızlar, ben de bu akşam 21.00da çatlatma iğnemi vurucam, inşallah cumartesi sabah yumurta toplamam var. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah bu sefer güzel yumurtalarım olur güzel embriyolar olur. Dondurulmuş transfer olcak inşallah hayırlısıyla bu tedavide sonuca ulaşır bebeğimi alırım kucağıma
Çatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onuKızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar
Evet benim ilk tedavim ve inşallah güzel haberlerle beraber son tedavim olsunevet çatlatma iğnesini yaptım, yarın sabah 8de inşallah önce ultrasona giricem sonrasında bi problem yoksa yumurtalarım alıncak. sizin ilk tedaviniz mi?
Hayır bu akşam 21:30 da yapacağım çatlatma iğnesini. O yüzden bir acaba mı var kafamda. Ama sanırım yumurtalar iyice olgunlaştığı için oluyor. Yani en azından ben öyle düşünüyorumÇatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onu
Yok yok korkma iğne olmasanda akıntı normalHayır bu akşam 21:30 da yapacağım çatlatma iğnesini. O yüzden bir acaba mı var kafamda. Ama sanırım yumurtalar iyice olgunlaştığı için oluyor. Yani en azından ben öyle düşünüyorum
Ay valla her adımı stresli heyecanlıYok yok korkma iğne olmasanda akıntı normal
Öyle tabi kaç deneme yaptım hala aynı stres aynı heyecanAy valla her adımı stresli heyecanlı
Değil mi dayanılmayacak boyuta ulaşmasını da güzelEvet benimde ortalama o zamanlarda başlamıştı. Olsun güzel ağrılar bunlar
Canım çatlamamıştır inşallah ya akıntı olabiliyor bu dönemdeKızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar
benım ıkıncı tedavim, ılk tedavimde 2 yumurtam vardı 2sı de bos cıktı. bunda da 2 yumurta var ınsallah guzel çıkarlar bu seferEvet benim ilk tedavim ve inşallah güzel haberlerle beraber son tedavim olsun
Anca gelebildim buraya canım 10 yumurtam toplandı
Oyy maşallahAnca gelebildim buraya canım 10 yumurtam toplandı