KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum da doktorun ginera vermişti dün sonuncusunu içtim bugün kahverengi lekelenme görüyorum ama regl başlangıcı mi yoksa ilaçtan mi nasıl ayirt edebilirim bilmiyorum. Regl ikinci gün tedaviye başlayacağız da bizde 🥲🙂↕️hafta başında da lekelenme oldu bir kaç gün sonra geçmişti. İlacı kullanırken olabilir demişti hemşiremiz de şimdi işin içinden çıkamadım 😔

Kızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar 😔

Dün gece 10da vurdum iğneyi canım 🙏🏻 aynen ben de gördüm çatlamış falan yazmışlar ama kötü düşünmek istemiyorum 😂
Evet ya boşver biz kötü düşünmeyelim sürecimiz gayet sağlıklı ve güzel ilerliyor. Allahın izniyle öyle de devam edecek. Ben yarın akşam 21:30 da vurulcam. Pazar sabah 7:45 de merkezde olacağım. Yarın iki tanede gonapeptyl vurcam 20:30 da. Öğlen 2 de son cetrodite olcam. Sonra her yerim delik deşik 😂😂
Selam kızlar, ben de bu akşam 21.00da çatlatma iğnemi vurucam, inşallah cumartesi sabah yumurta toplamam var. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı inşallah bu sefer güzel yumurtalarım olur güzel embriyolar olur. Dondurulmuş transfer olcak inşallah hayırlısıyla bu tedavide sonuca ulaşır bebeğimi alırım kucağıma
Bende dün akşam 9 buçukta oldum iğneyi nasipse yarın sabah 9 buçukta yumurta toplama olacak dedi doktor 7 buçukta hastanede olacağız genel anestezi olacağı için 12’den sonra su bile içme dedi rabbim birbirimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin amin🙏🏻

Kızlar size bir sorum var. Şimdi benim pazar günü opu var. Ama az önce tuvalette yumurtlama akıntısı gördüm. Hani şeffaf uzayan akıntı varya. Bir telaş yaptım acaba çatladı mı yumurtalar 😔
Çatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onu

Çatlatma iğnesi oldunuz dimi o yapıyor akıntıyı. Zaten çatlaması gerekiyordu korkmayın doktor ayarlıyor onu
Hayır bu akşam 21:30 da yapacağım çatlatma iğnesini. O yüzden bir acaba mı var kafamda. Ama sanırım yumurtalar iyice olgunlaştığı için oluyor. Yani en azından ben öyle düşünüyorum 🫣😊

Canım çatlamamıştır inşallah ya akıntı olabiliyor bu dönemde

X