neden kötüyü cagiriyorsun. Negatif olmayalım hiç belli olmaz. Regli olana kadar vaktin var demektir. Allah büyükgünaydın kızlar, artık gram adet sancısı, ağrısı sızısı kalmadı, gayet normal bir gündeyim, yarın kan verebilirim ama bir şey olacağını hala sanmıyorum
doktor 2-3 gün sonra dedi diye vermedim canımBugün verseydin keşke canım belli olur artık hayırlısı olsun inşallah
ayyy ne bileyim canım yaaaa , olumsuz olmak istemiyorum Allah büyük ama biliyorum sanki sezgineden kötüyü cagiriyorsun. Negatif olmayalım hiç belli olmaz. Regli olana kadar vaktin var demektir. Allah büyük
Anladım canım inşallah vardırdoktor 2-3 gün sonra dedi diye vermedim canım
Vücut öyle birşey ki her duyguyu algılıyor. Sen öncelikte tuttu tutacak ben bedenimle ve zihnimle herseyle bu sürece hazırım hazırlandım istiyorum hayırlısı ile diye düşün. Negatifi uzaklaştır aklından. Ha olmadı mi yine üzülmek yok diğer ay yine denicez vardır bunda da bir hayr dicezayyy ne bileyim canım yaaaa , olumsuz olmak istemiyorum Allah büyük ama biliyorum sanki sezgi
inşşallah vardır canım, yoksa da doktora devam :)Vücut öyle birşey ki her duyguyu algılıyor. Sen öncelikte tuttu tutacak ben bedenimle ve zihnimle herseyle bu sürece hazırım hazırlandım istiyorum hayırlısı ile diye düşün. Negatifi uzaklaştır aklından. Ha olmadı mi yine üzülmek yok diğer ay yine denicez vardır bunda da bir hayr dicez
Aynen öyle. Devam.olana kadar.inşşallah vardır canım, yoksa da doktora devam :)
Reglin 3.günü başlamıştım iğneyeKızlar bişey sorucam aşılama\tüp bebek de iğnelere regl ile mi başanıyor. Regl bitince mi ?
Reglinin 2. Yada 3.günü başlanıyor.Kızlar bişey sorucam aşılama\tüp bebek de iğnelere regl ile mi başanıyor. Regl bitince mi ?
Canım gidelibildin mi doktora ne dedi tedaviye basladin miİnsallah en kısa zamanda nasip olur kuzum
kuzu bugun sabah gittim muayene oldum reglın 3.günü bugun.Canım gidelibildin mi doktora ne dedi tedaviye basladin mi
canım ınsallaaahh vardır ya, Allah hayırlısını versıngünaydın kızlar, artık gram adet sancısı, ağrısı sızısı kalmadı, gayet normal bir gündeyim, yarın kan verebilirim ama bir şey olacağını hala sanmıyorum
Merhaba. Ben 3. denemeyi yaptırıyorum. Bana da ilk 2 denemede çok hormon yüklemesi yapmışlardı. Şimdi doktor değiştirdim bu doktor da sadece Klomen verdi günde 3 kez. Sizin yumurtalarınız Klomenle yeterince gelişti mi acaba?Ben sadece 5 gün klomen kullandım günde 1 kere özel çok fazla hormon yukluyo ve çok hızlı hareket ediyo devlet hormonu çok kullandirmiyo süre uzasada kendiliğinden ilerlemesini istiyo sürecin
canım eğer yaşın genç ise bir sorunun yoksa ilaçla yumurta büyütürler ama benim gibi yaş ileri ise pek riske atmıyorlar, direk iğne ile yapıyorlar ama devlet hastaneleri ilaçla yapıyor, özeller iğneyi tercih ediyor benim bildiğim :)Merhaba. Ben 3. denemeyi yaptırıyorum. Bana da ilk 2 denemede çok hormon yüklemesi yapmışlardı. Şimdi doktor değiştirdim bu doktor da sadece Klomen verdi günde 3 kez. Sizin yumurtalarınız Klomenle yeterince gelişti mi acaba?
Çok teşekkürler cevabınız için. Aslında ben de özele gidiyorum ama, değişik :)canım eğer yaşın genç ise bir sorunun yoksa ilaçla yumurta büyütürler ama benim gibi yaş ileri ise pek riske atmıyorlar, direk iğne ile yapıyorlar ama devlet hastaneleri ilaçla yapıyor, özeller iğneyi tercih ediyor benim bildiğim :)
konu bana sorulmamıs ama yazmak ıstedım, pko yok ıse adeınız duzenlı ıse klomen ıse yarar dıye dusunuyorum benım ılk asılamam klomen ıle olmustu yumurtalarım buyudu ama kımyasal gebelık yaşadımMerhaba. Ben 3. denemeyi yaptırıyorum. Bana da ilk 2 denemede çok hormon yüklemesi yapmışlardı. Şimdi doktor değiştirdim bu doktor da sadece Klomen verdi günde 3 kez. Sizin yumurtalarınız Klomenle yeterince gelişti mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?