Kasım 2012 anneleri kaçıncı haftada kaç kilo aldınız?

51-52 kg ile hamile kaldım 15. haftadayım ve 46-47 çıkıyorum kusmaktan bu kadar kg verdim ve hala alamadım yiyorum da halbuki

18+1 deyim birden kilo aldım , bir ay öncesine kadar 1 kilo almışken bugün 4.5 kilo almış görünüyorum. Gaz var mıdır bilemiyorum.

16+6 dayım bende 66 ile hamile kaldım şuan 68,5....2,5 kilo aldım..bu aylar için normal sanırım

Buğün 21+0 ve biz 4-4,3 arası kilo aldık herhalde.Günlük değişiyor kilomda. Dün sabah 3.8 Kilo almış görünüyordum toplamda, buğün 4.2 gibi . Şişkinlik ve kabızlık benimahvettidiyebilirim,içimde gün kurusukayısı ağacı çıkacak valla:)

mrb kızlar bende 165 boyundayım 54 kılo ıle hamıle kaldım su anda 55im 18 haftam bıttı ama cok tırsıyorum kılo almaktan kendımı frenlıorum bu bır kıloda son bır haftada geldı nerden geldı anlamadımkı ole bısede yemedım canımmm

Beklenen doğum tarihi 01/11/2012 inşallah
22 haftanın içindeyim
62 kiloyla hamile kaldım su an 65 kiloyum
3 kilo normal sanırımm

İnanamıyorum ya herkes 2-3 kilo almış ben 47 kilo ile hamile kaldım hamileliğimin 19.haftasındayım ve şuan 57 kiloyum 10 kilo aldım...(
(bu arada boyum 1.68)

20. haftadayız ve bende 1.67 boyum ve 63 ile hamile kalmıştım şimdi 66 kilodayım...
merak ediyorum nasıl kilo almıyor diğer anne adayları ?

Ben 70 kilo ile hamile kaldım şu an 28 haftaya girdim kilom 75 ...başlangıçta çok korktum iştahı açık olan biriyim ama almadım...hamile kaldıktan sonra eski iştahım kalmadı..bulantım kusmam da olmadı çok şükür...şu an herşeyi yiyorum ..ama öğünlerde yiyorum aralarda pek yemiiyorum aklıma gelmiyor..süt içiyorum bol bol...inşallah 8 9 kilo ile kapatırım..ve kasım ayında da oğlumu sağlıcakla kucağıma alırım inşallah...herkesii öpüyorum...kolay doğumlar diliyorum

ay ben bu kilo konusunda çok şansısızım galiba benim kilo aldı başını gidiyor ilk hamileliğim diye pek umursamıyorum daha 10 hafta var doğuma 14 kilo fazlam var pek göstermiyorum boydan galiba ama kötü hissettiğim de olmuyor değil hani valla ya inşallah vermesi kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…