Kasılmalar neden olur?

toramini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
186
3
41
Merhaba 20 haftalık hamileyim.3 gündür kasıklarımda ağrılarım var.çok şiddetli değil ama bazen şiddeti artıyor.Bir sağ taraf bir sol taraf ağrı geziniyor.Nedeni ne olabilir herşey için doktra gitmek istemiyorum,geçen hafta sordum doktora normal dedi.Ama benim hiç olmuyordu bu şekilde ağrım sizce ne yapmalıyım?Bir olumsuzluk olsa farkına varırım demi?Çok tedirgin oluyor insan.:1no2:Sadece demir kullanıyordum,doktor elevit,balık yağı ve magnezyum verdi.birde akıntım olduğu için gynoflor diye bir fitil verdi onu da kullanıyorum.Acaba ilaçlardan olabilir mi yada akıntı yüzünden falan.Fikir verirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim.a.s.

benim ilk haftalardan beri oluyor ve simdi 19 haftaligim..oluyor ve olacakta malesef..korkulack bisiy yokmus ben doktoruma nedenini sordum.....kese ve bebek büyüdügü icin geriliyo karnimizin icini kasiyo..yani zararsiz bir durum....normal bi durum bence vücüdumuz artik bir degil iki insan idare ediyo o kadar olcak

normal canım ben 7,5 aylığımm benim de oluyor.gece bile yatamıyorum ancak geziyorum evin içinde o zaman.

kasık agrım basından berı benımde var... magnezyum kullanıyorum bunun ıcın... buyuyen rahımden kaynaklı dıye bılıyorum...

çok teşekkür ederim arkadaşlar,içim rahatladı bir nebze.Benim olmuyordu daha yeni başladı bende magnezyum kullanıyorum.Ben çok nar aşeriyorum.nar hamilelerde çok tüketilmemeli diye okumuştum.günde yarım nar zararlı mıdır sizce?aksi gibi çok canım çekiyor:eek:çok sağolun Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin:CüvCüv:

canım ben narın bir zararını duymadım.ye tabii canın istiyorsa.her şeyin fazlası zarar sonuçta.

canım ben narın bir zararını duymadım.ye tabii canın istiyorsa.her şeyin fazlası zarar sonuçta.

Sağol canım ben okudum birkaç yerde,ama fazla kavramı ne kadar onu bilmiyorum:1no2:
Aksi gibi canım çok istiyor,kızımın dudakları nar gibi olacak herhaldeopuyorumnanaktan
Ama canım isteyince de yani bu zararlı birlşey niye lsun demi sonuçta meyve sebzenin ne zararı olur demi ama..Sevgilera.s.

ben de çok nar yiodum cuma günü doktoruma sordum canım.kanı sulandırdığı için çok fazla yeme dedi.en fazla 2 günde 1 tane.

ben de çok nar yiodum cuma günü doktoruma sordum canım.kanı sulandırdığı için çok fazla yeme dedi.en fazla 2 günde 1 tane.

canım çok teşekkür ederim.bende günde yarım 2 günde 1 tane yiyorum zaten.yine de ben dikkat edeyim hergün yemeyim.çok sağol.a.s.

ağrılar mormaldir canım bendede oluyor magnezyum verdi doktor

ya evet bu kasılmalar benim hatta çok erkenden başladı 10. haftada.şu ana 15 haftalık ama kasılmalar benim de çok moralimi bozuyor. magnezyum içiyorum ama sanırım çok işe yaramıyor...hep olacak mım kızlar ne zaman geçer yaaaa:KK43:(((

bende 20 haftalık hamileyim aynı şekilde ben de kasılıyorum magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktora gittim magnezyum verdi

kizlar henuz erken iken giren kasilmalar su kaybinda da olabiliyormus. 3-4 bardak su ile geciyorsa kasilmalar su kaybindan oldugunu okuudm nete..

X