Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benımde ılk kez dun gece oldu sag bacagımda sadece ama benım hamilelikle ılgılı oldugunu sanmıyorum benımkının arada olurdu ancak hamileligimde ılk kez yasadım
kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyor benimde dün gece dizimin arkasından bi kramp girdi uzun süre gecmedi .süt ürünleri cok tuketmek gerekiyor birde doktorunuza danısın magnezyum veriyor
bendede oluyor ve öyle inanilmaz aciyorki agliyorum acidan kivraniyorum resmen ama doktorum bunlarin normal oldugunu söledi ve magnezyum verdi...sende iste
kızlar bacak kramplarında, direkt başlar başlamaz ayak parmaklarınızı kendinize doğru gerin hemen geçiyor bu şekilde. tabi doktora bilgi verdiğinizde suda çözülen granül şeklindeki magnezyumlardan da veriyor bu da faydalı oluyor..