R ritimm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2018 155 89 13 39 11 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ritimm #1 Kasıkta tek böbreği olupta doğum yapan var mı? Bilgisi olan yazsın lütfen. Kendi yaşamış ya da çevresinde yaşamış olan farketmez.
Kasıkta tek böbreği olupta doğum yapan var mı? Bilgisi olan yazsın lütfen. Kendi yaşamış ya da çevresinde yaşamış olan farketmez.
gonulll Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 9.016 10.950 448 14 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ritimm #2 ritimm .!.: Kasıkta tek böbreği olupta doğum yapan var mı? Bilgisi olan yazsın lütfen. Kendi yaşamış ya da çevresinde yaşamış olan farketmez. Genişletmek için tıkla... Sorudan bırsey anlamadım. Böbreklerin yerı bellı. Kasık bolgesınde değil. Hem bobregın hamılelıkle ne alakası var.
ritimm .!.: Kasıkta tek böbreği olupta doğum yapan var mı? Bilgisi olan yazsın lütfen. Kendi yaşamış ya da çevresinde yaşamış olan farketmez. Genişletmek için tıkla... Sorudan bırsey anlamadım. Böbreklerin yerı bellı. Kasık bolgesınde değil. Hem bobregın hamılelıkle ne alakası var.
R ritimm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2018 155 89 13 39 14 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ritimm #3 gonulll .!.: Sorudan bırsey anlamadım. Böbreklerin yerı bellı. Kasık bolgesınde değil. Hem bobregın hamılelıkle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim durumda böbreğin yeri olması gerektiği gibi değil. Hem tek hemde kasık bölgesinde
gonulll .!.: Sorudan bırsey anlamadım. Böbreklerin yerı bellı. Kasık bolgesınde değil. Hem bobregın hamılelıkle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Benim bahsettiğim durumda böbreğin yeri olması gerektiği gibi değil. Hem tek hemde kasık bölgesinde