• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasikta sislik lütfen yardım edin

MERAKLI42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
126
6
68
Ankara
Kızlar ben pkoluyum bir senedir bebek tedavisi görüyorum. Iki üç gündür sol kaşığım da sislik var bugunde çok hafif lekelenme oldu :(( siz ne dersiniz

Sisligin pko ve lekelenme ilgisi olmayabilir. Kol altı ve kasık gibi bolgeler lenf dügümlerinin bulunduğu yerlerdir. Arada bir böyle şişlikler olup kaybolabilir. Benim de kol altımda çıkmıştı. İki kere. Tabi hemen doktora gittim. Benim Sisligim kolumu hareket ettirince ağrı da yapıyordu. Ama doktor bu anlattıklarımi söyledi.
Siz de bir doktora görünün derim.

Sisligin pko ve lekelenme ilgisi olmayabilir. Kol altı ve kasık gibi bolgeler lenf dügümlerinin bulunduğu yerlerdir. Arada bir böyle şişlikler olup kaybolabilir. Benim de kol altımda çıkmıştı. İki kere. Tabi hemen doktora gittim. Benim Sisligim kolumu hareket ettirince ağrı da yapıyordu. Ama doktor bu anlattıklarımi söyledi.
Siz de bir doktora görünün derim.
Ayyyyyyy çok teşekkür ederim.doktorum iki gün yokmuş o yüzden gidemedim pazartesi ilk soluğu orda alaçam çok korktum öyle görünce. Benimki nde ağrı falan birsey yok sadece hafif bir batma yapıyor hamile olsam sanirum tek taraflı olmaz bu sislik :(

Hamilelik geçirdim ben de. Şişlik vs hatırlamıyorum. Gerçi 5 yıl geçti üzerinden.

Back