slm kızlar.yeni bişey farkettim kasıkalrımda bir sertlik var dokunduğumda elime bi sertlik geliyor böyle yuvarlak gibi. bu normalmi bilgisi olan var mı? daha önce de böylemiydi yoksa yeni bişy mi bilmiyorum daha yeni farkettim. bu ay hamilelik bekliyorum bat 26 mart. bununla alakalıda olabilir mi? bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirim
Arkadadım geçmiş oldun öncelikle fındık büyüklüğünde dokununca bastırdıında hafif acıyor gıbı sanırım aynısı bende de olmuştu doktora göründüm lenf bezelerımız kasıklarda da varmış onlar sisiyormuş ıltıhap olunca enfeksıyon kapınca,usuttın sanırım sıcak tut ayaklarını istersen .tıpkı boğazımızda hasta olduumuzda lenf bezelerımızın şişmesi aynısı yanı geçmiş olsun arkadaşım
cevaplarınız için tsk ederim.hamile olma ihtimalim yok.adet oldum çünkü. iltihap olasılığı benimde aklıma geliyor aslında ve çok tedirgin oluyorum.inş.öyle bi durum yoktur doktora gidicem zaten
cevaplarınız için tsk ederim.hamile olma ihtimalim yok.adet oldum çünkü. iltihap olasılığı benimde aklıma geliyor aslında ve çok tedirgin oluyorum.inş.öyle bi durum yoktur doktora gidicem zaten
Merhaba.Onu sakın ihmal etme canım doktora git.Arkadaşın dediği gibi lenf şişmesi büyük ihtimalle.Önce antibiyotik vericekler onunla herhangi bir küçülme olmazsa detaylı inceleme isticek doktor.Ama sakın ihmal etme.
merhaba arkadaslar...bende daha cok yenı hamıleyımmmm..ama adet olcagım tarıhten ıtıbaren kasıgımda bı sertlık olustu ve gıttkce buyuyor..rengıde kızardı..bu nedır anlamıyorum..bayram dolayısıyla doktorda yok..bebegıme zararı olur dıye cok korkuyorum