Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki enfeksiyon olabilir canm baktirmalisin bence nedenine.Merhabalar adet zamani yada yumurtlama zamanı disinda da bende son zamanlarda kramp batma oluyor belimde de ağrı oluyor sizi gibi neden olabilir o dönemlerde olsa anlayacağım ama normalde de oluyor artık
Hamilelik gibi bu durum söz konusu değilse miyom veya kist olabilirMerhabalar adet zamani yada yumurtlama zamanı disinda da bende son zamanlarda kramp batma oluyor belimde de ağrı oluyor sizi gibi neden olabilir o dönemlerde olsa anlayacağım ama normalde de oluyor artık
Umarım temiz çıkar stres yapmayın üşütmeye bağlıda olabilir bu gibi durumlarMuayene olmadım gidicem Dr a miyom kist falan olmasın da
Çok teşekkürler inşallahUmarım temiz çıkar stres yapmayın üşütmeye bağlıda olabilir bu gibi durumlar
Adetin duzenli miMuayene olmadım gidicem Dr a miyom kist falan olmasın da
Evet duzenli adet görüyorum yumurtlama zamanlarini takvimde takip ediyorum vucudum o dönem belirtileri yaşıyor vs. Ama o dönem disinda da öyle şeyler yaşıyorum artık ona anlam veremedim kramp kasiklarda huzursuzluk batma ...Adetin duzenli mi
Takvime uygulamalara inanma takvim ayın 29 yumurtlama gösteriyor bana ama ben ovulosyon testi yapıyorum 29 değilde ayın 3. 4 gibi yumurtlama yaşıyorum ve belirtilerim bile ovulosyon testiyle doğru çıkıyor takvim günü hiç bir belirti olmuyorEvet duzenli adet görüyorum yumurtlama zamanlarini takvimde takip ediyorum vucudum o dönem belirtileri yaşıyor vs. Ama o dönem disinda da öyle şeyler yaşıyorum artık ona anlam veremedim kramp kasiklarda huzursuzluk batma ...
Yani kist falan olabilir diycem de o zaman adetinde düzensiz olurdu heralde. O zaman bence enfeksiyon geçiriyosun. Akintin nasıl fazla mi.Evet duzenli adet görüyorum yumurtlama zamanlarini takvimde takip ediyorum vucudum o dönem belirtileri yaşıyor vs. Ama o dönem disinda da öyle şeyler yaşıyorum artık ona anlam veremedim kramp kasiklarda huzursuzluk batma ...
Benim de uzun zamandir var, kist ve enfeksiyon yok. Acaba kasık fıtığı olabilirmi diye düşünüyorum.Merhabalar adet zamani yada yumurtlama zamanı disinda da bende son zamanlarda kramp batma oluyor belimde de ağrı oluyor sizi gibi neden olabilir o dönemlerde olsa anlayacağım ama normalde de oluyor artık
Ilac , bitki kuru ,bitki çayı vs içiyor musun
Ya tabi tam günü gününe uymuyor ama 3-4 gün tutuyor yumurtlama zamanıTakvime uygulamalara inanma takvim ayın 29 yumurtlama gösteriyor bana ama ben ovulosyon testi yapıyorum 29 değilde ayın 3. 4 gibi yumurtlama yaşıyorum ve belirtilerim bile ovulosyon testiyle doğru çıkıyor takvim günü hiç bir belirti olmuyor
Ben küçükken kasik fıtığı ameliyatı olmuştum ama bilemedim kiBenim de uzun zamandir var, kist ve enfeksiyon yok. Acaba kasık fıtığı olabilirmi diye düşünüyorum.
Yok öyle kokulu akıntı falan olurdu enfeksiyon olsaydı normal akinti bazen oluyor ama...Yani kist falan olabilir diycem de o zaman adetinde düzensiz olurdu heralde. O zaman bence enfeksiyon geçiriyosun. Akintin nasıl fazla mi.