damlam123 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2009 1.134 1 116 İstanbul 2 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi damlam123 #1 merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun
merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun
sinerJim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2010 182 1 0 İstanbul 19 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi damlam123 #2 damlam123 .!.: merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun[/QUOTE tarihe baktım fakat qeçmiş inşallah. neyse ben yazayım qene. benimde qenital bölqemde mantar çıktı qaliba. enfeksiyon kapmaktan oluomus. internetten araştırdım resmini fln qördüm mantardı. fakat kaşıntı yada ağrı yabmıo. mantar değildir umarım. Genişletmek için tıkla...
damlam123 .!.: merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun[/QUOTE tarihe baktım fakat qeçmiş inşallah. neyse ben yazayım qene. benimde qenital bölqemde mantar çıktı qaliba. enfeksiyon kapmaktan oluomus. internetten araştırdım resmini fln qördüm mantardı. fakat kaşıntı yada ağrı yabmıo. mantar değildir umarım. Genişletmek için tıkla...
sinerJim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2010 182 1 0 İstanbul 19 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi damlam123 #3 damlam123 .!.: merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... tarihe baktım fakat qeçmiş inşallah. neyse ben yazayım qene. benimde qenital bölqemde mantar çıktı qaliba. enfeksiyon kapmaktan oluomus. internetten araştırdım resmini fln qördüm mantardı. fakat kaşıntı yada ağrı yabmıo. mantar değildir umarım.
damlam123 .!.: merhaba benim eşimin kasıklarında kaşıntı var sürekli acaba mantar felan mı? bunun bitkisel bir çözümü var mı? lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... tarihe baktım fakat qeçmiş inşallah. neyse ben yazayım qene. benimde qenital bölqemde mantar çıktı qaliba. enfeksiyon kapmaktan oluomus. internetten araştırdım resmini fln qördüm mantardı. fakat kaşıntı yada ağrı yabmıo. mantar değildir umarım.
endoplazmik_kedi Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2012 209 0 0 Aydın 23 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi damlam123 #4 sebebi neymiş acaba ?????