- 3 Kasım 2013
- 47
- 25
-
- Konu Sahibi Neslihan25
kist oluşmuş olabilir canımmerhaba kızlar
3 ay önce bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum.bu ay bebek için Denemelere başladık.regl günüme 2 gün kaldı ama 2-3 gündür ara ara sol kasığımda batma oluyor.4 gün sonra Dr a randevu aldım ama buna benzer bir Ağrı yaşayıp bana yardımcı olacak kimse var mı acaba nedendir ?
Hadi yaaa inşallah ters bir durum değildir.kist oluşmuş olabilir canım
Gözünüz Aydın sağlıkla büyütün meleğinizi inşallah.dr a gittiniz mi ?Benim de kırkım çıkacak yarın ama aynı sorun bende de var
Yok Çarşamba doktorum var soracağım :)Gözünüz Aydın sağlıkla büyütün meleğinizi inşallah.dr a gittiniz mi ?
Gebe olabilirsin canım cunku bende oyle olmustu sol kasıgım agrıyordu bısey batıyo gıbıArkadaşlar tecrübesi olan yok mu hiç ? Yarın ben de Dr a gideceğim kısmetse.bi yandan heyecanlanıyorum belki hamileyimdir diye çünkü Reglim 5 gün gecikti ve hiçbir regl belirtim yok.normalde olmadan önce sancım başlar ama tık yok.
Evet ama sürekli olan bir batma değil arasıra.Gebe olabilirsin canım cunku bende oyle olmustu sol kasıgım agrıyordu bısey batıyo gıbı
hayırlı olsun rabbim sağsalim doğmasını naip etsin inş :)Kasığımdaki batma meleğimmiş meğerse
teşekkürler,amiin inşallah,herkesinkiyle birlikte bizimkini de :)hayırlı olsun rabbim sağsalim doğmasını naip etsin inş :)
canım sende son durum nedir? konuşamadık hiçhayırlı olsun rabbim sağsalim doğmasını naip etsin inş :)
bende aynı canım sen nasılsın bugun adetim bitecek inş.canım sende son durum nedir? konuşamadık hiç
bu aydamı olmadı senin hay allah vardır bi hayır. bende bekliyorum işte mayıs 4 ü. ama bu ay eşim iş gereği çok evde yoktu o yüzden ovulasyon falan hesaplamadım. elbet gelceği gün var onu bekliyor.bende aynı canım sen nasılsın bugun adetim bitecek inş.
geçen ay benim eşimde yoktu olmadı .ben bu ay hiçbişeyin hesabını yapmamaya karar verdim birde böyle deneyeyim :) bence sende bu ay öyle yap hiç umursama tabi böyle söylüyorumda inş uyabilirim bu kuralabu aydamı olmadı senin hay allah vardır bi hayır. bende bekliyorum işte mayıs 4 ü. ama bu ay eşim iş gereği çok evde yoktu o yüzden ovulasyon falan hesaplamadım. elbet gelceği gün var onu bekliyor.
ben kendimi kandırıyorum, hiç düşünmüyorum ki hiç takmıyorum ki bak. aa olmazsa olmaz hiç aklıma bile gelmiyo diye telkin veriyorum kendime ama 1 snye bile aklımdan çıkmıyo :)))geçen ay benim eşimde yoktu olmadı .ben bu ay hiçbişeyin hesabını yapmamaya karar verdim birde böyle deneyeyim :) bence sende bu ay öyle yap hiç umursama tabi böyle söylüyorumda inş uyabilirim bu kurala
çok iyi anlıyorum canım seni ben mesela şimdi mayıs 4 ü bekler dururum birde senin için heycan yaparımben kendimi kandırıyorum, hiç düşünmüyorum ki hiç takmıyorum ki bak. aa olmazsa olmaz hiç aklıma bile gelmiyo diye telkin veriyorum kendime ama 1 snye bile aklımdan çıkmıyo :)))
yok yok relax takılıyoruz artık, yarın tatil için rezervasyon yaptırıcaz tatilden sonra düşünürüz artıkçok iyi anlıyorum canım seni ben mesela şimdi mayıs 4 ü bekler dururum birde senin için heycan yaparım
ayyy sare ben diycektim diğer aya tatile gidicem umrumda bile olmayacak diye (içimdende tatilde hamile kalma oranı daha yüksek diye geçiriyorum )yok yok relax takılıyoruz artık, yarın tatil için rezervasyon yaptırıcaz tatilden sonra düşünürüz artık(bak yine kendimi kandırdım aslında içten içe hamile kalsam tatile bile gitmesem olur diye düşünüyorum )