kasıkta ağrı ve kahverengi akıntı

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
10 gün önce adetim bitti fakat 2 gündür ağrım ve kahverengi akıntım var neden olabilir acaba bilgisi olan var mı? :26:

Son düzenleme:
üşütmüş olabilirsin canım, iltihap olmuş olabilir net ve dogru bişey öğrenmek istersen en iyisi doktora gitmen tabi

üşütmüş olabilirsin canım, iltihap olmuş olabilir net ve dogru bişey öğrenmek istersen en iyisi doktora gitmen tabi

öncelikle cevabın için teşekkür ederim benim zaten senelerdir iltihabım ve rahim ağzında yaram var ama daha önceden böyle olmamıştı strestende olabilir mi acaba :44:

canım birçok nedeni olabilir ama en belirgini stress,üşütme veya kist çıkmış olabilir..
ben bekarkende evliykende olurdu nadiren böyle şeyler...doktora gittim kist var dedi ilaçla geçti yani...
eğer devam ederse bidahaki aya mutlaka git..mesela bnm şimdi adetim 12.günde ve şoktayım ilk defa oldu..stresse bağlıyorum bidaha böyle olursa gitcem..

hmm anladım o zaman benim stersten son zamanlar çok zor günler geçiriyorum psikolojik tedaviye başladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…