Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle cevabın için teşekkür ederim benim zaten senelerdir iltihabım ve rahim ağzında yaram var ama daha önceden böyle olmamıştı strestende olabilir mi acaba :44:
canım birçok nedeni olabilir ama en belirgini stress,üşütme veya kist çıkmış olabilir..
ben bekarkende evliykende olurdu nadiren böyle şeyler...doktora gittim kist var dedi ilaçla geçti yani...
eğer devam ederse bidahaki aya mutlaka git..mesela bnm şimdi adetim 12.günde ve şoktayım ilk defa oldu..stresse bağlıyorum bidaha böyle olursa gitcem..
canım birçok nedeni olabilir ama en belirgini stress,üşütme veya kist çıkmış olabilir..
ben bekarkende evliykende olurdu nadiren böyle şeyler...doktora gittim kist var dedi ilaçla geçti yani...
eğer devam ederse bidahaki aya mutlaka git..mesela bnm şimdi adetim 12.günde ve şoktayım ilk defa oldu..stresse bağlıyorum bidaha böyle olursa gitcem..