• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiklarim cok agriyor ama adet olamiyorum hamile olma ihtimalim var midir?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
Adetime 3-4 gun kala kasiklarim agri basladi goguste siskinlik var ama adet olacakmsim gibi hissetiyorum olamadim 3 gun gecti. Yorgunluk yok, mide bulantiis yada koku hassasiyetimde yok. Sadece kasiklarim yumurtali bolgesinde sancilanma var ve yeni kasinti basladi o kadar acaba hamile olabilir miyim? Gecen gun 2 saat yuruyus yaptim hic bana misin demedim yorulmadim da.

Bazı durumlarda (mevsim değişiklikleri-hormonal değişimler-kistler vs) adet 10-20 gün kadar gecikebiliyor, ama hamilelik ihtimali varsa en doğru sonucu kan testi verir, inşallah hamilesinizdir.

Adetime 3-4 gun kala kasiklarim agri basladi goguste siskinlik var ama adet olacakmsim gibi hissetiyorum olamadim 3 gun gecti. Yorgunluk yok, mide bulantiis yada koku hassasiyetimde yok. Sadece kasiklarim yumurtali bolgesinde sancilanma var ve yeni kasinti basladi o kadar acaba hamile olabilir miyim? Gecen gun 2 saat yuruyus yaptim hic bana misin demedim yorulmadim da.
Bence de test yapın adet gününüz geçmişse çıkar zaten

Benimde gecdi gunum 3 eylüde adet başlangıcım 31 gun adet döngüm 3 ekimde olmam lazimdi olmadi tes yapitim negatif malesef

Benim de arada kasıklarim agrıyo adet olucakmisim gibi daha bi hafta var. Göğüs agrım da hafif ve sadece sağ göğüste. Adet öncesi akıntım oluyo o da var ama ayrıca çok açık kahve turuncu değişik bi akıntım oldu parlak karamelize gibi ilk defa yaşadım bunu şüpheleniyorum ama umutlanmak da istemiyorum kızlar. Var mı böyle bi durumla karşılaşan

Benim de arada kasıklarim agrıyo adet olucakmisim gibi daha bi hafta var. Göğüs agrım da hafif ve sadece sağ göğüste. Adet öncesi akıntım oluyo o da var ama ayrıca çok açık kahve turuncu değişik bi akıntım oldu parlak karamelize gibi ilk defa yaşadım bunu şüpheleniyorum ama umutlanmak da istemiyorum kızlar. Var mı böyle bi durumla karşılaşan
bende polikistik over var bu ağrıları ona bağlıyorum zaten oda adet ağrısıyla aynı

bende polikistik over var bu ağrıları ona bağlıyorum zaten oda adet ağrısıyla aynı
Adet kanamaları nasıl peki gecikme filan kanamada değişiklik. Ben 1 senedir evliyim korunmuyodum da ama malesef hamilelik yok geçen ay gittim adetimi beklemem lazımmis bu ay soğan kürü yaptım içtiğim sürede hicbi şekilde akıntım kanamam VS. olmadı. Bırakalı bi buçuk hafta oluyo ondan kaynaklanıyor olabilir mi

benimde ayni ama akintim yokk

benimde ayni ama akintim yokk
Benm oluyo 5 6 aydır adet öncesi akinti geliyo işte geçen gün de sadece bi kereliğine mahsus değişik renkte görünce şaşırdım. Bakalım hayirlisi.. Allah herkese istediğini nasip etsin o güzel duyguyu tattirsin..

Adet kanamaları nasıl peki gecikme filan kanamada değişiklik. Ben 1 senedir evliyim korunmuyodum da ama malesef hamilelik yok geçen ay gittim adetimi beklemem lazımmis bu ay soğan kürü yaptım içtiğim sürede hicbi şekilde akıntım kanamam VS. olmadı. Bırakalı bi buçuk hafta oluyo ondan kaynaklanıyor olabilir mi
Benim adetim düzensizdi canim oda kisten kaynaklanıyor dokdor oyle söylemişti

Evet kan da net sonuc almak icin ama biraz bekleyim diye düşnüyorum cunkü hep böyle oluyor bazan adet döngüsü uzuyor hayırlısı bakalim
Döngün şaşabiliyorsa haklısın. Mevsim dönümü de etkileyebiliyor. Eğer istiyorsan inşallah vardır. Gönlüne göre sonuçlansın 🙏🤗

Back