- 3 Nisan 2017
- 26
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Pembishayallerim
merhabalar cok kisa sure once kayit olmustum ve kasik rahatsizligimi dile gecmturen konu acmistim hamile oldugumdan supelenip.. ama negatif sonuc aldim ama ne guzel bir olaydirki yumurtlama tarihim tutmadi ama ondan 9 gun sonra ovulasyon testi yaptigimda pozitif sonuc aldim ve esimle degerlendirdik o gunleri o gun melegim bana gelmis meger.. 22 nisanda hanile oldugumu ogrendim iliskiden su an 2 bucuk 3 hafta gecti uzerinden belirtilerim var tekrar test yaptim tekrar hanile gosterdi hastanede onay verdi ama gel gelelim boyle kasik agrisi yok bazen iki bazen bir bazen yarim saatte bir geliyor kasigimin tam orta kisimi catliyor sanki bacaklarima vuruyor ayaga kalkamiyorum bi 5 dk sonra geciyor.. geceleri uyutmuyor bu gece tam 6-7 kere agri cektim artik gucum kalmadi uykusuzum bu neden oluyor bu kadar agrimasi normalmi yardim edin ablalarim kardeslerim ne olur ben hafif derecede pcos luyum ve idrar yollarimda enfeksiyon var ama yinede bu kadar agir olabilirmi agrilar bugun hastaneye gittim bebek kucuk oldugu icin gorunmedi tabi ama doktor dis gebelikte olabilir dedi.. antibiyotik verdi idrar yolu icin eve yolladi kanda bakilacak degerlere oyle dedi ama ne olur bu durumu yasayan olduysa soylesin normal gebrlikte boyle sanci ceken oldumu daha iki bucuk uc haftalikken ?