• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiklarim beni maf ediyor :( yardim edin ne olur

Pembishayallerim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
26
3
1
35
merhabalar cok kisa sure once kayit olmustum ve kasik rahatsizligimi dile gecmturen konu acmistim hamile oldugumdan supelenip.. ama negatif sonuc aldim ama ne guzel bir olaydirki yumurtlama tarihim tutmadi ama ondan 9 gun sonra ovulasyon testi yaptigimda pozitif sonuc aldim ve esimle degerlendirdik o gunleri o gun melegim bana gelmis meger.. 22 nisanda hanile oldugumu ogrendim iliskiden su an 2 bucuk 3 hafta gecti uzerinden belirtilerim var tekrar test yaptim tekrar hanile gosterdi hastanede onay verdi ama gel gelelim boyle kasik agrisi yok bazen iki bazen bir bazen yarim saatte bir geliyor kasigimin tam orta kisimi catliyor sanki bacaklarima vuruyor ayaga kalkamiyorum bi 5 dk sonra geciyor.. geceleri uyutmuyor bu gece tam 6-7 kere agri cektim artik gucum kalmadi uykusuzum :( bu neden oluyor bu kadar agrimasi normalmi yardim edin ablalarim kardeslerim ne olur ben hafif derecede pcos luyum ve idrar yollarimda enfeksiyon var ama yinede bu kadar agir olabilirmi agrilar :( bugun hastaneye gittim bebek kucuk oldugu icin gorunmedi tabi ama doktor dis gebelikte olabilir dedi.. antibiyotik verdi idrar yolu icin eve yolladi kanda bakilacak degerlere oyle dedi :( ama ne olur bu durumu yasayan olduysa soylesin normal gebrlikte boyle sanci ceken oldumu daha iki bucuk uc haftalikken ?

Bnde 5 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk cok sukur benimde cok agrilarim oluyor dr bu kadar agri hamilelikte olmaz dedi yinede progestan verdi arada kum dusuruyorum onlarin agrisida olabilir bence baska bir dra daha gidin hamile iseniz antibiyotik kullanmamalisiniz diye biliyorum.

Bnde 5 haftalik hamileyim bugun keseyi gorduk cok sukur benimde cok agrilarim oluyor dr bu kadar agri hamilelikte olmaz dedi yinede progestan verdi arada kum dusuruyorum onlarin agrisida olabilir bence baska bir dra daha gidin hamile iseniz antibiyotik kullanmamalisiniz diye biliyorum.

Bugun doktora gittim bizde cok sukur keseyi gorduk cok minicikti ama ordaydi doktor iyi girundugunu soyledi durumumun... agrilarinda ilk zamanki gibi degil sukur azaldi idrar yollarimda enfekiyin vardi onun agrisiymis tabi hamilelikte kadilmalarda oluyor rahim genislemesiyle birlikte ama bu zaten normal. Antibiyormtik hamilelikte kullanilmasi guvenli olan bir cesit antibiyotik ti yani sorun yaratmadi cok sukur.. :anneadayı::KK200::KK39:

Bugun doktora gittim bizde cok sukur keseyi gorduk cok minicikti ama ordaydi doktor iyi girundugunu soyledi durumumun... agrilarinda ilk zamanki gibi degil sukur azaldi idrar yollarimda enfekiyin vardi onun agrisiymis tabi hamilelikte kadilmalarda oluyor rahim genislemesiyle birlikte ama bu zaten normal. Antibiyormtik hamilelikte kullanilmasi guvenli olan bir cesit antibiyotik ti yani sorun yaratmadi cok sukur.. :anneadayı::KK200::KK39:

Cok sevindim senin adina hayirlisi olsun sen kac haftaliksin ben bugun baska bi dr daha gittim 4+6 olarak gorundu kese 2 gune bayaga buyumus minnak sey

Cok sevindim senin adina hayirlisi olsun sen kac haftaliksin ben bugun baska bi dr daha gittim 4+6 olarak gorundu kese 2 gune bayaga buyumus minnak sey

Tesekkur ederim senin icinde hayirlisi olur ins :)
Bende pcos var yani yumurtalik kistim var o yuzden asil bekledigim tarihte yumurtlama olmadi yumurtlama bittikten 5-7 gun sonra ben ovulasyon testi yaptim nirmalde hep yapiyordum yumurtlama doneminde silik cikiyordu ama bu defa yumurtlamadan sonraki o gun pizitif cikti kop koyu cizgi o gun tuttugunu dusunuyorum hayirlisiyla :) o haftayi katarak hesaplarsam bu hafta 5. Haftam :) ama doktor tam kesin olarak kac hafta oldugunu soylemedi oda 4.5-5 dedi gecen hafta.. artik iki hafta sonra randevum var o zama kesin sorup ogrenicem ama tahminimden eminim :) sabirsizlaniyorum bidaha gormek icin bu sefer kalbinide dinlicez hayirlisiyla ins hersey yolundadir :dua::KK36:

Back