How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kasıklardaki sancının sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz

pembegri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
472
1
26
İstanbul
kızlar merhaba iki gündür var olan kasıklarımda anıden giren sancılar var ve sancılar canımı yakıcak sekılde ılıskıden hemen sonra ara ara ama siddetli bir şekilde oluyor ve idrarımı yaparken siddetli olmasada bi agrı olusuyo bu arada adetıme 7 gun var ve hamıleelık tedavısı goruyorum daha öncede hiç böyle olmamıstı ilk defa oluyor bu bilginiz varsa lütfen paylasırmısınız

kızlar merhaba iki gündür var olan kasıklarımda anıden giren sancılar var ve sancılar canımı yakıcak sekılde ılıskıden hemen sonra ara ara ama siddetli bir şekilde oluyor ve idrarımı yaparken siddetli olmasada bi agrı olusuyo bu arada adetıme 7 gun var ve hamıleelık tedavısı goruyorum daha öncede hiç böyle olmamıstı ilk defa oluyor bu bilginiz varsa lütfen paylasırmısınız

canım bende de oldu bu ay..biz de 2 yıldır bebiş istiyoruz...benim tam ovulasyon tarihinde oldu ama...bi de üşütmüş olabilirsin dikkat et..benim de 6 gün var.umarım hamileyizdir :49:

Back