• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasıklardaki ağrımın nedeni ne olabilir sizce?

1cicek3bocek

Doğu❤Doruk
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
7.748
6.019
398
kızlar adetim dün bitti eşim ilişki istedi girdik ama nedense çok ağrı oldu sağ kasığımda nedeni nedir sizce?Adet dönemi 1 yumurta olgunlaşır 17 gün boyunca büyürmüş o yüzden mi olgunlaşma evresinde olduğu için mi şuanda ağrım çok oluyor ilişkide tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

bazan pozisyon sebebiylede olabiliyor.adet sonrasinda kasik agrisi olmasi normalde mumkun degildir.ben hic yasamadim.

kızlar adetim dün bitti eşim ilişki istedi girdik ama nedense çok ağrı oldu sağ kasığımda nedeni nedir sizce?Adet dönemi 1 yumurta olgunlaşır 17 gün boyunca büyürmüş o yüzden mi olgunlaşma evresinde olduğu için mi şuanda ağrım çok oluyor ilişkide tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

tatlım aynı şey başıma geldi benim ama senin ağrın nasılsı kımıldayamıycak şekilde mi yoksa hafif kramplar şeklinde mi yardımcı olayım anlatırsan ağrı şeklini...

tatlım aynı şey başıma geldi benim ama senin ağrın nasılsı kımıldayamıycak şekilde mi yoksa hafif kramplar şeklinde mi yardımcı olayım anlatırsan ağrı şeklini...

şuan geçti kızlar sanırım ilişki nedeniyle oldu şuan sorun yok tşkler akıntım falan yok yumurtlama dönemine daha girmedim o zaman başlar sanırım saolun yardımcı olmuş kdr oldunuz :)

Back