• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasıklarda ve bel ağrısı

denser90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
9
0
1
Antalya
Merhaba arkadaşlar regl bittikten sonraki ilişkiden itibaren belinde ve sağ kasigim agri var ara ara adet garisi şeklinde dönüşmektedir adet görmeme henüz 10gun var ilk defa boyle bir durum yasiyorum neden olabilir ilişkide korunma yok şimdiden TSK ederim

Merhaba arkadaşlar regl bittikten sonraki ilişkiden itibaren belinde ve sağ kasigim agri var ara ara adet garisi şeklinde dönüşmektedir adet görmeme henüz 10gun var ilk defa boyle bir durum yasiyorum neden olabilir ilişkide korunma yok şimdiden TSK ederim

düşük bir ihtimal olsada hamile olabilirsin,,, ama ağrıların bugün başladı ise?
büyük ihtimal 4 gün önce yumurtlma oldu,
hayırlısı

Bazen adetten 2 hafta önce adet belirtileri başlıyor, bazen hiç belirti göstermeden bir bakıyorsun adet oluvermişsin. Dönemsel ve mevsimseldir diye düşünüyorum canım sabırlı ol bakalım gecikirse test yaparsın ama adetin gecikene kadar net bir şey söylemek doğru olmaz. Ama doktorlar adet gecikmesinin gebeliğin ilk belirtisi olduğunu söylüyolar. Adet gecikmesinden önce yaşadıkların muhtemelen psikolojik veya adet gelceği içindir canım hayırlısı :)

bu söylediklerin gebelik belirtilerinden :) annen her seferinde hamile kaldıgını belinin agrısından anlarmıs :) hadi bakalım hayırlısı

düşük bir ihtimal olsada hamile olabilirsin,,, ama ağrıların bugün başladı ise?
büyük ihtimal 4 gün önce yumurtlma oldu,
hayırlısı

Agrilarim hastaligim bitti ilişkiden sonraki gün başladı halada ara ara devam ediyor belim çok fena resmen adet agrisi yasatiyor tahmini yumurtlama 14gorunuyor ama benim agrilarim1den beri var

Agrilarim hastaligim bitti ilişkiden sonraki gün başladı halada ara ara devam ediyor belim çok fena resmen adet agrisi yasatiyor tahmini yumurtlama 14gorunuyor ama benim agrilarim1den beri var

benimde hamilelik belirtilerim çok erken başladı, o yüzden erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif,,, bende efkarlandım bir sigara içtim,,,,
sonra bir de baktım hamileyim,,,
o daha komik bir hikaye,,, hamilelik testini yaptım adet tarihimden bir gün sonra sonuç negatif,,, sonra gittim teste baktım ikinci çizgi çıkmış,,,,
ne diyeyim kadınlar hissediyor,,,
azıcık sabır bekle adet gününü, biliyorum zor ama, yapıcak bir şey yok,,,

Arkadaşlar belindeki ve kasigimdaki agri şuan için sonlandi ama vajinada kasinti ve yanma basladi haslanmamam 5gun kaldi bu ay sıkıntılı oldu

Arkadaşlar belindeki ve kasigimdaki agri şuan için sonlandi ama vajinada kasinti ve yanma basladi haslanmamam 5gun kaldi bu ay sıkıntılı oldu

Canım kaşıntı varsa başka bir hastalık olabilir beyaz akıntı da varsa mantar olma ihtimalin var.Bende suan vajinal mantar var adetlerim hic agrılı gecmez fakat 1 haftadır mantarla cebellesıorum dun adet oldum agrıdan ölücem 3 gundur agrım var kasıklarımda belimde.

Back